alertă - poliția a descins la summer brezze#3 în șelimbăr. petrecerea a fost oprită!

breezeUna din cele mai în vogă petreceri de vară în locație open air din zona Sibiului s-a încheiat brusc în noaptea de vineri spre sâmbătă. ”Summer Brezze #3” organizată la Parc Nature pe DN1 la kilometru 300 la Șelimbăr a fost ”stinsă” la propriu de poliție.

Câteva sute de tineri care au participat la Summer Brezze #3 de la Șelimbăr au plecat acasă în jurul orei 1.30 în noaptea de vineri spre sâmbătă. Party-ul ajuns la a III-a ediție s-a terminat brusc cu un anunț sec prin care se transmitea celor aflați în locație că datorită unei reclamații se oprește muzica, iar petrecerea nu mai continuă. Publicul a fost redirecționat către The Box, în Sibiu, dar se pare că sâmbătă dimineață în jurul orei 5.00 câțiva petrecăreți s-au întors și au pornit din nou muzica.
IPJ Sibiu a confirmat că a existat o plângere legată de acest party. ” Este un apel efectuat în jur de ora 22.30 pe 112. S-a reclamat faptul că se aude muzica prea tare din această locație. Acolo s-a deplasat o echipă de la  ordine publică și li s-a pus în vedere organizatorilor să dea muzica mai încet. Nu s-a aplicat amendă”, a explicat Luciana Balteș, purtător decuvânt la IPJ Sibiu.
Surse oficiale au confirmat de asemenea că poliția a revenit în locație după ce organizatorii nu au  respectat recomandarea inițială și au dat din nou muzica tare. Totul a culminat cu închiderea petrecerii și anunțul făcut de organizatori cum că party-ul se mută la The Box.
Deși au existat voci cum că plângerea la 112 ar fi venit din partea deputatului sibian Ioan Tămâian, familia acestuia a ținut să precizeze pentru Ora de Sibiu, că nu este adevărat.  ”Deputatul Ioan Tămâian nu a depus nicio plângere la poliție”, a spus un membru al familiei Tămâian.summer2
Ce este Summer Brezze
Summer Brezze Party este un concept de petreceri în aer liber în locația de pe DN1 de la kilometrul 300, lansat în 10 iunie de către cei de la The Box Sibiu. Atunci a avut loc primul eveniment. ” Breeze of Summer este editia pilot a unui concept de evenimente outdoor de muzica electronica realizat impreuna cu The Box Sibiu pe perioada verii,intr-o locatie speciala chiar la iesirea din Sibiu”, spuneau atunci organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului. DANIKA (Publick Brasov), ZARA ALEX (The Box Sibiu), CIPI HAMPU și SOSO au fost DJ-ii care au întreținut atmosfera până în zori.
House, deep house, funk and disco, tech house și progressive house. A urmat apoi Summer Brezze #2 în 10 iulie și Summer Brezze #3 în 24 iulie, organizate însă de  alte persoane. Rămâne de văzut dacă petrecerile vor mai continua în aceeiași locație sau se va alege o altă destinație. foto: Summer Brezze Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Membrul familiei Tamaian este un imbecil. Acele sute de persoane prezente la petrecere pot confirma ca fiul lui Ioan Tamaian a fost chiar acolo facand mare scandal. Mai mult de atat, dupa scandal a revenit si a stat ascuns in masina ca sa se asigure ca multimea este evacuata.

    1. Indiferent cine a facut reclamatia, avea dreptate. Este ilegal ca dupa ora 22 sa asculti muzica data tare intr-un local aflat in apropiere unor locuinte. Aveti chef de chef, mergeti in camp unde nu deranjati pe nimeni. Iar Politia ar trebui sa-si faca treaba mai bine, respectand legea!