vineri este ultima ediție a poveștii naiului. haideți în piața mare!

povestea naiului sibiuAu mai rămas doar câteva ore până când Piața Mare a Sibiului va găzdui cea de-a treia și ultima ediție a unuia dintre cele mai interesante și îndrăgite evenimente din ultimii ani: Simply The Best – Povestea Naiului.

Începând cu orele 20:30, Radu Nechifor va urca pe scenă pentru a cânta la nai cinci genuri muzicale diferite: folclor, clasic, jazz, pop-rock și DJing. Printre invitații speciali ai acestei seri se numără Maestrul Gheorghe Zamfir, Ozana Barabancea, Delia, Cvintetul Vocal Anatoly, DJ Johnny DaMix, Marius Preda, Cezar Cazanoi, Transition, Taraful Marin Alexandru și mulți alți muzicieni și intrumentiști.
Radu Nechifor, Ozana Barabancea și membrii Cvintetului Vocal Anatoly au participat în această dimineața la conferința de presă dedicată acestui concert.
„Eu mă simt la Sibiu ca acasă. Publiul de aici este un public avizat, aș putea spune, care știe ce înseamnă muzica bună, iar ideea lui Radu de a îmbina mai multe genuri muzicale este binevenită, deoarece oamenii au nevoie de diversitate”, a declarat Ozana Barabancea.
„Îi mulțumim lui Radu Nechifor pentru invitație. Pentru noi este o premieră acest spectacol în care se află cinci genuri muzicale și trebuie să spunem că propunerea lui Radu a fost o provocare încă de la început. Ideea de a cânta într-un spațiu deschis, cu un public atât de numeros, ne-a făcut să dăm curs acestei invitații” spun reprezentații Cvintetului Vocal Anatoly.
“În primul rând vreau să le mulțumesc tututor pentru că au fost alături de noi până acum. În ediția din anul acesta, care este și ultima, am încercat să punem la punct cât mai bine toate detaliile pentru a oferi un spectacol magic. Vă aștept în această seară în centrul orașului pentru a asculta încă o dată Povestea Naiului și sper că vom conta pe sprijinul vostru și la următoarele proiecte pe care le vom desfășura”, a spus Radu Nechifor în cadrul conferinței de presă.
Simply The Best – Povestea Naiului începe în această seară, la 20:30. Intrarea la eveniment este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu