traficul pe valea oltului - anunț important al poliției române!

valea-oltuluiDacă aveți de gând să vă puneți pe drum către sudul României sau să călătoriți spre Sibiu pe DN7, pe Valea Oltului, atunci trebuie să vă înarmați cu multă răbdare. Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că vineri după amiază traficul între Sibiu și Vâlcea este extrem de aglomerat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat vineri după amiază că în ceea ce privește fluenta traficului, s-a semnalt că din cauza aglomerației se circulă îngreunat, în coloană, pe DN7 Râmnicu Vâlcea — Sibiu, pe tronsonul cuprins între Călimănești și limita cu județul Sibiu (pe ambele sensuri). De asemenea, se înregistrează valori mari de trafic pe sensul de urcare al DN1 Ploiești — Brașov, în zona stațiunii prahovene Sinaia.
”Având în vedere faptul că în numeroase zone ale tării vremea este caniculară, le recomandăm conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă sunt obosiți și să verifice presiunea pneurilor”, mai spun cei de la Inspectoratul General al Poliției Române.

Ultima oră

Comentariul meu