Adevăratul motiv pentru care nu sunt flori pe stâlpul din fața casei lui Iohannis

stalp casa iohannisMunicipalitatea sibiană a lămurit misterul lipsei ghivecelor cu flori de pe stâlpul poziționat în fața locuinței președintelui României, din Sibiu. Primăria a explicat pentru Ora de Sibiu de ce acestea au fost date jos.

Zilele trecute pe strada Bâlea din Sibiu, angajați ai municipalității sibiene au îndepărtat ghivecele cu flori de pe stâlpul de iluminat public ce se găsește în fața casei președintelui Iohannis. Motivul a părut bizar la prima vedere, mai ales că lipsa mușcatelor de pe acest stâlp poate fi observată cu ușurință, în condițiile în care restul celorlați stâlpi sunt ornați cu ghivece cu flori.
Inițial s-a spus că florile au dispărut din peisaj pentru că angajați ai Serviciului de Protecție și Pază ce veghează la locuința lui Iohannis, ar fi fost deranjați de faptul că cei care udau florile se puteau uita în curtea fostului primar al Sibiului și ar fi violat intimintatea cuplului prezidențial. Lucrul acesta a fost negat însă de către municipalitatea sibiană. Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei a explicat de ce nu mai sunt flori pe acel stâlp. ”Pe stâlpul poziționat în fața casei domnului președinte, cei de la SPP au montat camere de supraveghere video. Din acest motiv pe stâlp nu s-au pus ghivece cu flori”, a spus aceasta pentru Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu