ghita ciobanul iulia

Are un soţ celebru, e şi ea în atenţie, aşa că, mai ales la evenimentele publice, vrea să fie cât mai elegantă şi strălucitoare. Doar că la prima nuntă unde cei doi au fost naşi, nu i-a prea ieşit.

Ghita si Iulia au cununat un cuplu de prieteni care au tinut ca cei doi sa le fie parinti spirituali pentru restul vietii. Evenimentul a avut loc la Jina, iar nasii au vrut ca totul sa iasa perfect, pana la cel mai mic detaliu. Ghita a purtat costum si papion. Iulia si-a cumparat o rochie de culoare albastra, cu pietre batute, a mers la coafor si a purtat un lant gros de aur.


Pana aici, totul a fost perfect, insa dupa petrecere, Iulia a aflat adevarul despre rochia care i se prezentase a fi „unicat”. O amica de-a ei de la Sibiu i-a trimis o fotografie in care purtase o rochie identica, care si ei i se prezentase a fi unicat. Amica Iuliei si-o cumparase tot ca nasa si abia cand a vazut fotografia Iuliei si-au dat seama ca au fost trase pe sfoara si ca modelul respectiv e unul de „larga circulatie”.

Sursa: www.wowbizz.ro

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. si care este problema pana la urma/…Bravo ei..nu-i nimic anapoda..este chiar normal..