foto - au dispărut florile de pe stâlpul din fața casei lui iohannis. iată cine e ”vinovatul”!

stalp casa iohannisStrada pe care Klaus Iohannis locuiește în Sibiu, alături de soția Carmen este una din cele mai cochete și mai curate din oraș. Pe fiecare stâlp de curând au fost puse ghivece de flori, dar pe unul din ele acestea lipsesc. Motivul pentru care nu au fost puse flori pare unul desprins din filme.

Strada Bâlea este de departe o arteră pe care orice sibian și-ar dori să locuiască. Pe lângă avantajul de a sta pe aceeiași stradă cu președintele Iohannis și de a beneficia de patrule aproape non-stop ale jandarmeriei și poliției, strada este curățată și spălată de mai multe ori pe zi. Curățenia este impecabilă, iar iluminatul public pe timp de noapte funcționează perfect.
De curând au fost montate și flori, pe stâlpii de iluminat public. Zeci de ghivece cu mușcate ”colorează” atmosfera pe strada președintelui. Florile lipsesc însă, surprinzător sau nu, chiar de pe stâlpul din fața casei lui Iohannis.

Date jos la cererea SPP-ului
Inițial au fost montate și aici ghivece cu flori. La câteva zile după această operațiune, o maşină cu braţ telescopic ridică un angajat al primăriei până la nivelul florilor pentru a uda cu un furtun muşcatele din ghivece.strada balea
Conform libertatea.ro, tocmai această operaţiune nu a fost pe placul ofiţerilor SPP care asigură paza locuinţei familiei Iohannis. Asta pentru că angajatul primăriei, care uda florile, s-ar fi putut uita nestingherit în curtea președintelui. În consecință florile de pe acel stâlp au fost date jos.  Municipalitatea sibiană nu a confirmat, dar nici nu a infirmat motivul pentru care florile nu sunt prezente și pe acel stâlp. Reprezentanții primăriei au anunțat că vor oferi un punct de vedere oficial pe parcursul zilei de vineri. foto: libertatea.ro

Ultima oră

Comentariul meu