carmen iohannis

Carmen Iohannis apare în ziare mai des decât preşedintele României. Des criticată despre âinutele pe care le poartă, acum, realizatoarea tv Dana Grecu îi reproşează, printr-o scrisoare deschisă, că nu s-a implicat în niciun fel în scandalul fetei violate de 7 tineri.

”Doamna Carmen Iohannis,
Sunt un ziarist modest, uşor pătimaş. Sincer cu oamenii cărora ma adresez. Sincer, cu orice preţ. Am doi copii. Nu- s meritul meu. Aşa a vrut Dumnezeu. Mă simt încurcată şi dezarmată. Doamna Iohannis, aş vrea să mă sfătuiţi cum să le spun copiilor mei că, în ţara în care dumneavoastră sunteţi prima doamnă, o fată este violată iar violatorii sunt liberi pe străzi. Şi, peste toate, ca dumneavoastră tăceţi.
De fapt, durerea mea este ca dumneavoastră tăceţi. Ca aveţi puterea să vă revoltaţi şi nu o faceţi. Că revolta dumneavoastră ar putea ghida o naţie spre decenţă şi dreptate. Ca un far. E furtună, doamnă Iohannis, în ţara în care dumneavoastră nu vreţi să fiţi far! Prima doamna trebuie să vrea mai mult de la ea decât o garderobă înţesată cu haine de plimbat prin lume! Vă implor, ieşiţi din garderobă! Daţi un semn! Aprindeţi lumina! E timpul!”, a scris Dana Grecu.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Ridicola scrisoarea mamei de copii. Doi. Citez din Iulia Albu despre „prima doamna”: “Ea nu are atribuţii în stat, aşa cum are prima doamnă a SUA, de exemplu. E o diferenţă! Soţia preşedintelui nu e acelaşi lucru cu prima doamnă. Sigur, nouă ne place, suntem mândri de noi şi ne dorim întotdeauna mai mult decât suntem”. Vezi-ti de vorbe la Antene. Era un sfat. oricum tu nu sti ce inseamna sa-ti stii locul.

  2. Incredibil….
    Oare doamna Grecu știe despre „efectul rezelor de luna asupra galoși de guma”?

  3. Doamna Grecu,

    ce legătură are doamna Iohannis cu fata violata? Ce legătură are doamna Iohannis cu locul de munca/ funcția soțului???
    De ce îi cereți dânsei sa va dea explicații? De ce o criticați ca merge la shopping când președintele face o vizita în alta tara??? Voi (oamenii din presa) nu aveți capacitatea sa înțelegeți ca ea își susține Soțul? De ce îi cereți explicații unui simplu cetățean al tarii? de ce va concentrați asupra îmbrăcămintei doamnei Iohannis și nu cercetați chestii mai impotante?

  4. Stimata doamna Dana Grecu ,sunt de aceași părere cu d-stră și cu o națiune întreagă privitor la cazul adoleșcentei din Vaslui ,însă ,d-na Johannis nu este psiholog pentru a vă sfătuii ce să le explicam copiilor noștrii !Eu am fată și credeți-mă o duc la psiholog tocmai pentru că am curajul de a recunoaște că nu știu ce explicație să-i dau astfel să nu-i produc tocmai eu o teamă despre viața frumoasa /si cu capcane TRAUMATIZANTE !dar,nu-i putem cere d-nei Johannis să apară pe sticlă să vorbească ce/și cum își dorește fiecare dintre noi !Să facă presa acest lucru și JUSTIȚIA datoria .Personal ,fereasca Bunul Dumnezeu ….pentru ca JUSTIȚIA e/nu e ,AȘ TAIA PROBLEMA BAIEȚILOR (……)ȘI LA RAȚE (cu ea/ele) ,
    iar JUSTIȚIA tot așa să-și facă treaba ,dar ,nu-i pot cere d-nei Johannis să-mi rezolve problema !NU ARE CUM !Mă duc ori unde…..dar ,să nu exageram !Scurt ?! TAIATE…… ȘI DATE LA RAȚE !
    Sa-i dea putere Bunul Dumnezeu sărmanei fete și părinților acesteia să treacă , sper să poată trece peste acest CALVAR !FEREASCĂ DUMNEZEU !