veste excelentă pentru fotbaliștii de la măgura cisnădie. ce a decis primăria!

magura cisnadieFotbaliștii de la Măgura Cisnădie au primit o veste excelentă de la primăria orașului. Clubul cisnădian a primit aprobarea și a făcut diligențele necesare pentru înscrierea echipei după ce a câștigat barajul de promovare cu Flacăra Horezu. Cisnădienii au obiectiv menținerea în eșalonul al treilea.

Județul Sibiu are oficial din nou echipă de fotbal în liga 3. Măgura Cisnădie s-a înscris în eșalonul al III-lea de fotbal. După ce imediat după barajul câștigat în fața celor de la Flacăra Horezu (0-0 la Cisnădie și 1-2 la Vâlcea), primarul Gheorghe Huja, a anunțat că își dorește ca echipa să se înscrie în liga 3, dar totul depinde de consilierii locali, acum lucrurile s-au concretizat.
Edilul Cisnădiei spune că a echipa locală de fotbal va evolua în liga 3 și are ca obiectiv menținerea în acest eșalon. ”Am găsit resurse să ținem și fotbalul în liga 3 și handbalul în prima divizie. Echipa de fotbal s-a și înscris de altfel în campionat”, a spus primarul pentru Ora de Sibiu.

Același antenor. Vin întăriri!
Cisnădia va merge în continuare pe mâna lui Ioan Luca pe banca tehnică. Lotul actual va fi întărit cu câteva transferuri. ”Bineînțeles că mergem cu Luca pe bancă. Este un antrenor bun și nu avem nici un motiv să îl schimbăm. Vom aduce și 4-5 jucători la echipă. Săptămâna viitoare se va decide și programul de pregătire”, a mai spus primarul Cisnădiei.
Măgura figurează de altfel și pe lista oficială a echipelor care s-au înscris în liga 3 la Federația Română de Fotbal pentru viitorul sezon.

Ultima oră

Comentariul meu