secretul lui ghiță ciobanul. la ce nu a renunțat baciul din jina nici după ce a devenit celebru!

ghita ciobanulGhiță Ciobanul este mai mult decât un personaj care face reclamă bună Mărginimii Sibiului. Devenit deja celebru de câțiva ani, grație aparițiilor în reclamele tv, Ghiță Ciobanul și-a păstrat o parte din vechile obiceiuri și tradiții.

In ultimii ani, Ghita Ciobanu a dat lovitura prin aparitia sa intr-o campanie publicitara la o firma de telefonie mobila. Dintr-un ilustru necunoscut, el a devenit una dintre figurile carismatice din Romania, in plus, si conturile lui au crescut vertiginos.
Cu toate acestea, celebrul cioban a ramas in continuare un tip simplu, devotat muncii sale. “Faima este trecatoare, eu tot cu oile ma ocup, pentru ca acest lucru il fac cel mai bine si ma reprezinta”, a spus Ghita la o emisiune de televiziune.
Vorbele lui sunt confirmate si de apropiati, care sustin ca Ghita nu a abandonat munca la stana, dimpotriva, este mai implicat ca altadata. “Viata unui cioban nu este deloc usoara. Nimeni nu stie ca Ghita Ciobanu  parcurge la inceputul iernii sute de kilometri pe jos, pleaca din zona Sibiului pana in cea a Zalaului cu turma de oi si infrunta toate capriciile vremii. De multe ori, indura temperaturi de -30 grade si geruri de nedescris. Din pricina temperaturilor scazute, nu mananca deloc o saptamana intreaga, traieste doar cu apa. Insa este obisnuit, si nu are probleme de sanatate, dimpotriva, parca se caleste pe an ce trece”, au dezvaluit prietenii celebrului cioban pentru wowbiz.ro.

Ultima oră

Comentariul meu