Magazin cu electrocasnice de lux în centrul Sibiului. E al treilea din România!

mieleCel mai cunoscut producător german de aparatură electro casnică de lux, a deschis zilele trecute al treilea magazin din România. Acesta este situat pe strada Mitropoliei și se întinde pe o suprafață de 50 de metri pătrați și comercializează produse Miele.

Producătorul german de aparatură electro­casnică de lux Miele, care deţine pe piaţa locală atât operaţiuni de producţie, cât şi de distribuţie şi retail, a deschis la Sibiu al treilea magazin exclusiv din România, după cele din Cluj şi Braşov. Acesta este deschis în parteneriat cu compania Okapi Electronics şi este aşteptat să genereze venituri de aproximativ 150.000 de euro în primele şase luni, potrivit estimărilor companiei.
Compania Okapi Electronics, care se ocupă cu comerţul articolelor şi aparatelor electrocasnice în magazine specializate, este cea împreună cu care Miele a deschis şi magazinul exclusiv din Cluj.
„Deschiderea Miele Store Sibiu, al treilea magazin din România, face parte din strategia de dezvoltare în Transilvania, pentru noi, cea mai importantă regiune din punctul de vedere al vânzărilor”, declară Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.
Miele România este o filială a grupului nemţesc Miele, producător de echipamente electrocasnice, precum aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor, maşini de spălat vase, plite, hote, cupotoare cu microunde, pe care le vinde pe piaţa românească din 2007. Gigantul este prezent la nivel mondial în 47 de ţări prin subsidiarele proprii de vânzări şi în 50 de ţări prin intermediul distribuitorilor şi importatorilor.
În primele şase luni de la inaugurare, noua unitate din Sibiu va genera venituri estimate la aproximativ 150.000 de euro din vânzarea de electrocasnice, potrivit Loredanei Butnaru.
Noul magazin are 50 de metri pătraţi şi este pe strada Mitropoliei.

Ultima oră

Comentariul meu