fetiță lovită pe bicicletă pe trecerea de pietoni. șoferul a fugit de la locul accidentului!
foto: arhivă

bicicletaO fetiță în vârstă de 10 ani a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada, pe bicicletă, pe o trecere de pietoni la intersecția străzilor Teilor și Moara de Scoarță. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat de polițiști. La testarea cu etilotestul s-a constatat că era băut.

În data de 21 iulie, în jurul orei 18.00, Biroul Poliţiei Rutiere Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Sibiu.
Poliţiştii rutieri, în urma primelor verificări efectuate, au constatat faptul că o minoră în vârstă de 10 ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe str. Teilor, la intersecţia cu str. Moara de Scoarţă nu a acordat prioritate de trecere unui conducător auto, care o accidentează uşor. Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti. Conducătorul auto, un sibian de 52 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Copilul de 10 ani a fost accidentat uşor. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu