ziua belgiei sărbătorită la conacul flanderhof din daia. ambasadori importanți la eveniment!

conacul flanderhof (2)Sărbătorirea Zilei Naționale a Belgiei a însemnat pentru Consiliul Județean Sibiu o consolidare a relațiilor cu acest stat, prin invitația adresată administrației județene de a participa la evenimentele organizate la conacul Flanderhof din Daia, comuna Roșia.

Alături de alţi invitaţi de marcă, precum ambasadorii Belgiei, Uruguayului şi Perului, consulul Germaniei la Sibiu şi consulul onorific al Belgiei, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a ţinut să sublinieze importanţa relaţiilor interculturale. „Judeţul Sibiu este deschis către multiculturalitate, iar comuna Roşia este un exemplu în acest sens. Îl felicit pe Excelenţa Sa Ambasadorul Belgiei, Philippe Beke,  ce îşi încheie mandatul în România, pentru toate acţiunile pe care le-a întreprins, iar noului ambasador îi doresc mult succes şi îl asigur de toată cooperarea Consiliului Judeţean Sibiu pentru proiectele pe care va dori să le pună în practică”, a spus președintele Cindrea.conacul flanderhof (1)
Reprezentanţii Consiliului Judeţean au avut un stand de prezentare a judeţului și a proiectelor strategice, iar prin materialele promoţionale împărţite participanţilor s-a dorit închegarea relaţiilor internaţionale.
În același timp, concursul de desene organizat de Consiliul Județean Sibiu pentru copiii din Daia a avut un succes deosebit, iar premiul I a fost împărţit de Luminiţa Otea, elevă în clasa a VI-a şi Klaus Wenerich, elev la grădiniţă, în grupa mare. conacul flanderhof (3)Copiii au primit ca premiu câte un film despre judeţul Sibiu şi ciocolată belgiană.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=GKLyzHt1Znk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/GKLyzHt1Znk/maxresdefault.jpg” caption=”• FLANDERHOF – DAIA •”]

Ultima oră

Comentariul meu