povestea naiului a ajuns la final. nu rata super spectacolul din piața mare!

povestea naiuluiÎn 24 Iulie, Piața Mare din Sibiu va găzdui unul dintre cele mai interesante și spectaculoase concerte din ultimii ani: Simply The Best – Povestea Naiului. Evenimentul care a reușit să aducă naiul în centrul atenției și să îl transforme într-un intrument universal, se apropie de final, vineri desfășurându-se ultima ediție a acestui proiect.

“Simply The Best – Povestea Naiului a fost gândit ca o trilogie. Ne-am bucurat de un succes foarte mare, iar acest lucru mă bucură nespus de mult. Cred că am reușit ceea ce ne-am propus, și anume să arătăm publicului larg că naiul nu este doar un instrument dedicat folclorului, ci oricărui gen muzical, iar de anul viitor, cu siguranță, vom reveni cu un alt proiect, cel puțin la fel de impresionant”, spune Radu Nechifor, inițiatorul Simply The Best – Povestea Naiului.

Intrare liberă la eveniment
Intrarea la Simply The Best – Povestea Naiului este liberă, iar la dispoziția spectatorilor vor fi puse peste 1.000 de scaune, în fața scenei. În 24 iulie, Radu Nechifor va cânta cinci genuri muzicale pe scena rotativă din Piața Mare, alături de muzicieni renumiți, atât din România, cât și din Europa. Reprezentanții de marcă ai genurilor muzicale sunt: Maestrul Gheorghe Zamfir și Taraful Marin Alexandru (folclor), Ozana Barabancea (jazz), Delia (pop-rock), Cvintetul Vocal Anatoly (clasic) și Johnny DaMix (DJing). Iar pentru că Povestea Naiului nu este doar un concert, publicul va asista și la un moment spectaculos oferit de către Maxim Danilov și Veronica Râpă, acrobați ai Circului Globus. Totodată, Radu Nechifor a pregătit și momente surpriză pentru spectatori, alături de cei peste 30 de muzicieni și instrumentiști din cadrul acestui concert, printre care care: Marius Preda, Cezar Cazanoi, Transition și mulți alții.
Evenimentul începe la orele 20:30.

Ultima oră

Comentariul meu