carmen iohannis

Carmen Iohannis a fost criticată de Iulia Albu, chiar la ea acasă. Aflată la Sibiu pentru un festival de modă, Iulia Albu a spus despre Carmen Iohannis că ar trebui să îşi aleagă o echipă de styling, pentru a nu mai persista în erorile vestimentare.

“Ar putea să se îmbrace mai bine decât o face acum, erorile sunt pentru că nu lucrează cu persoanele potrivite”, crede fosta soţie a designerului Mihai Albu. În plus, aceasta e de părere că soţia lui Klaus Iohannis ar trebui să aibă în jurul său mai multe persoane care să se ocupe de detalii mai ales când vine vorba de protocol. “Doamna Iohannis ar trebui să îşi găsească ţinuta corect compusă, un om care ar trebui să o ajute să se îmbrace, hairstylist, un make- up artist. Nu să facă ea vizite la coafor”, a declarat Albu, care nu e mulţumită nici de activitatea lui Carmen Iohannis. “Ea nu are atribuţii în stat, aşa cum are prima doamnă a SUA, de exemplu. E o diferenţă! Soţia preşedintelui nu e acelaşi lucru cu prima doamnă. Sigur, nouă ne place, suntem mândri de noi şi ne dorim întotdeauna mai mult decât suntem”, a încheiat tăios criticul de modă.

carmen-iohannis-tinuta-alexandru-ciucu-delegatia-portugaliei-4

Lui Carmen Iohannis pare că nu îi pasă că este frecvent criticată pentru felul în care se prezintă la evenimentele publice, şi îşi continua periplul prin ţările lumii, alături de preşedintele României. Conform Mediafax, presedintele Klaus Iohannis este asteptat la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante evenimente de muzica clasica din lume. Totodata, Iohannis se va intâlni, pe 25 iulie, la castelul Leopoldskron, cu guvernatorul regiunii Salzburg, Wilfried Haslauer.
De altfel, conform informatiilor de pe site-ul Presedintiei, din decembrie si pana acum, Carmen Iohannis si-a insotit sotul in cele mai multe vizite din strainatate. Inainte de investirea sa ca presedinte, Klaus Iohannis si sotia sa au fost intr-o vacanta in SUA, in Palm Beach.
Apoi, in februarie, Carmen Iohannis si-a insotit sotul in vizita in Franta, iar cateva zile mai tarziu cei doi aveau sa ajunga intr-o alta vizita oficiala in Germania. Luna urmatoare, Carmen Iohannis a fost, alaturi de sotul sau la Bruxelles, atunci cand acesta a fost la Consiliul European. In aprilie, sotii Iohannis au fost plecati in concediu, intr-o vacanta in Portugalia, in Insulele Madeira. In luna mai au urmat alte doua vizite oficiale importante: in Italia, la Milano si la Vatican. Iar la inceputul acestei luni, Carmen Iohannis a bifat o noua vizita in strainatate: in Spania, unde familia prezidentiala a participat si la un dineu oferit de familia regala spaniola.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Ce nu ti convine?ca nu cheltuiebani,aiurea.Vrei sa se imbrace ca tine?Sa poarte o gaina pe umeri?Doamna Iohannis,este o femeie culta,nu i plac maimutarelile tale ,Nu ai sa intelegi niciodata,ce inseamna stilul propiu.Se imbraca si se comporta ca un om inteligent.Sa nu crezi,ca vei reusi sa schimbi mentalitatea unei femei inteligente,cu mentalitatea de gaina.

  2. Cine e Iulia Albu?! Cenzura ar trebui aplicata mai des si nu numai pe ce se difuzeaza, ci si persoanelor invitate. Televiziunea in Romania a ajuns o rusine: barfe, tate, pornografie, inculte si inculti, scandaluri, amantlacuri etc. Cum a fost inchis OTV-ul, cred k ar trebui mai multe posturi sau emisiuni macar sa dispara si cine le vrea in grila de programe sa le ceara. E adevarat, nu esti obligat sa privesti ce nu-ti place si exista optiuni sa le poti bloca, mai ales pentru copii, dar nu mai raman prea multe alegeri. As prefera calitate in loc de cantitate.