video foto - taxi lovit în plin de tren în sibiu. l-a aruncat într-un şant!

taxi lovit de tren sibiu (2)Accident spectaculos și totodată periculos, petrecur luni după amiază în Sibiu. În jurul orei 16, o maşină de taxi a fost lovită în plin de trenul care circula către Târgu Mureş.

Şoferul taxi-ului, un tânăr de 24 de ani, a vrut să treacă peste calea ferată de la capătul străzii Dimitrie Cantemir, dar nu s-a asigurat înainte de a face acest lucru. După ce a fost lovită, maşina a fost aruncată într-un șanț adând de aproximativ un metru.
Tânărul a ieșit pe picioarele sale din taxi și a fost preluat de un echipaj de la SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor rănitului, acesta scăpând cu viață dintr-un accident care se putea termina tragic pentru el. Taximetristul era singur în maşină.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=31xADhiKmEk”]

UPDATE: Medicii SMURD l-au transportat pe şoferul accidentat la Urgenţă la Spitalul Județean Sibiu, primul diagnostiic fiind de traumatism cranio cerebral deschis, în stare de conştienţă. Traficul feroviar în zonă a fost blocat mai bine de o oră.

Pasagerii s-au speriat
Pasagerii din trenul care a lovit taxi-ul au declarat că au simțit din plin impactul. ”S-a clătinat trenul bine de tot. Am crezut să se răstoarnă”, a spus un pasager din tren. Oamenii spun că mecanicul a acționat sistemul de alarmare cu mult timp înainte de a trece prin zona în care este permisă traversarea căii ferate de către mașini.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=rXmJ6VPsLac”]

 

 

Ultima oră

Comentariul meu