bătăi la sala transilvania
foto: arhivă

sala transilvaniaAsociatia Club Sportiv MUSASHI DOJO Sibiu si FEDERATIA DE KYOKUSHINKAI TRADIŢIONAL DIN ROMÂNIA / IKO KYOKUSHINKAIKAN, cu sediul în Sibiu, organizează in perioada 22-26 iulie, la Sibiu, doua evenimente internaţionale de importanţă majoră pentru artele marţiale din România.

Pe 25 iulie are loc ”Campionatul European de Karate Kyokushinkai 2015”, editia a 5-a, de Kata si Kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania din Sibiu, începând cu ora 9.00. Intrarea este gratuită.
La acest campionat s-au inscris 250 de sportivi, la 65 de categorii, la kata si kumite, din cele 12 tari europene afiliate la Organizatia Internationala de Karate Kyokushinkai Traditional – IKOK Sosai, organizatie avand sediul in Tokyo, Japonia: Romania, Ungaria, Polonia, Rusia, Elvetia, Ucraina, Serbia, Olanda, Germania, Israel, Grecia, Marea Britanie.
Campionatul European va fi supervizat de catre Kancho YOSHIKAZU SUZUKI, Presedintele Federatiei Internationale de Karate Kyokushinkai, care va sosi la Sibiu pentru a conduce si observa derularea acestor evenimente.
Festivitatlile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de „Best Technique”, „Best Spirit” si “Best Fighter” pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-masa zilei de 25 iulie, in jurul orei 18.00.
22-26 iulie 2015, “Seminarul Internaţional de vară IKOK Sosai 2015”, finalizat cu examen de centura neagra, condus de Yoshikazu SUZUKI Kancho, preşedintele Organizaţiei Internaţionale de Karate Kyokushinkai – IKOK Sosai. Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Stimata d-ra Sabina Petru, cu tot respectul pentru meseria dvs, ati gandit mult cand ati formulat titlul articolului? Stiti ce inseamna arte martiale? Pe scurt, cateva cuvinte: respect, autocontrol, onoare, disciplina… In nici un caz, BATAIE! Titlul dvs parca vorbeste de o adunatura de golani care urmeaza sa se cafteasca!
    Puteati scrie pur si simplu:
    „Campionatul European de karate la Sibiu – o onoare pentru orasul nostru”
    E un eveniment de anvergura si, daca ati fi citit macar primul paragraf din informarea trimisa de noi, ati fi realizat imensa confuzie.
    Nu aduceti nimic bun sibienilor prin astfel de titluri, ce nu reflecta nicidecum realitatea.
    Neagoie Horatiu Adrian (sau sa ma semnez ca bataus?!)