provocări și ambiții mari pentru sibiu racing team la transilvania rally

alexandru ardelean-horatiu baltador - raliul moldovei moinesti 2015 - 111După ce a terminat pe locul 2 al clasamentului echipelor la ultimele două raliuri,  cele de la Tulcea și Bacău, Sibiu Racing Team va lupta din greu la Cluj pentru o clasare la fel de bună.  Raul Badiu/Gabi Lazăr, Alex Ardelean/Horațiu Baltador și Markus Ardelean/Robert Maior vor trage la maxim pentru onoarea sibienilor și pentru a suplini absența celorlalte două echipaje ale echipei, Rareș Tomiță/Levente Csegzy și Sebi Barbu/Răzvan Hulea.

Raul Badiu este într-o formă excelentă și vine după victoriile la Clasa 5 și la 2 Roți Motrice de la Raliul Moldovei, performanțe care îl plasează pe primul loc în clasamentul general al celor două clase. „Mă bucur să iau startul la Transilvania Rally la bordul unei mașini cu adevărat preparată de competiții, Renault-ul Clio R3. Am avut parte de momente foarte frumoase chiar și cu Dacia Logan la Cluj, dar cu agilul Clio R3 sunt convins că va fi nemaipomenit de plăcut să pilotez pe probele tehnice și rapide ale raliului. Este un raliu care îmi place mult, dar un rezultat bun nu este garantat așa ușor dată fiind concurența puternică. Avansul pe care îl avem în clasamentul mașinilor cu 2 roți motrice nu este mare, astfel că mergem concentrați și montați să dăm tot ce e mai bun pentru a ne menține în frunte și, evident, și pentru a recompensa încrederea și susținerea acordate de Environment & Sport Development Rally Team”, spune Raul.
Markus Ardelean și Robert Maior compun al doilea echipaj al Sibiu Racing Team care va participa la Transilvania Rally. De pe poziția a doua a clasamentului debutanților în CNR Dunlop, Markus spune că „după ce, la Bacău, am urcat pe podium, vreau ca la Cluj să ridic puțin ritmul și să aduc cât mai multe puncte echipei ”, spune Markus.
După evoluții alternante în cele două zile ale Raliului Moldovei, Alex Ardelean n-are decât un singur gând pentru Cluj: „cât mai sus în clasament. E deja etapa a cincea a campionatului și, dacă vrem să ne atingem obiectivul, adică titlul de campioni la Clasa 9, nu avem voie să mai facem pași greșiți. Faptul că, anul trecut, am greșit un viraj ușor în momentul când conduceam clasa și a trebuit să abandonăm raliul mă îndeamnă, de asemenea, să fiu mult mai concentrat”.
Celelalte două echipaje sibiene care nu pot, din diverse motive, să concureze – Sebi Barbu/Răzvan Hulea și Rareș Tomiță/Levente Csegzy – își vor susține coechipierii din postura de spectatori.
Sibiu Racing Team urează tuturor concurenților o cursă fără evenimente neplăcute, iar fanilor motosportului să aibă parte de un raliu spectaculos.

Ultima oră

Comentariul meu