weekend

Cele două zile care urmează sunt pline de evenimente. Dacă nu ai încă un program, iată câteva idei pentru timpul liber:

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre cultura romani, mergeţi în Muzeul în aer Liber. În zilele de 18 şi 19 iulie, aici se organizează Şcoala de Vară de Cultură Romani. Vor fi prezentate principalele îndeletniciri ale romilor, veţi putea gusta din mâncărurile specifice, asculta muzica tradiţională.
Dacă sunteţi pasionaţi de arta tatuajelor, acum este momentul să întâlniţi cei mai buni artişti din domeniu. La Casa de Cultură a Sindicatelor are loc cea de-a 7-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo. Este unul dintre cele mai impresionante evenimente de cultură alternativă din 2015. Şi dacă v-a plăcut la convenţie, puteţi participa la after party-ul ce începe vineri, sâmbătă şi duminică, la ora 22, în subsolul Casei de Cultură. Intrarea costă 10 lei, dar va asigură accesul la convenţie a doua zi.
Concursul Red Bull Romaniacs continuă şi în acest final de săptămână. Cei mai tari rideri din lume sunt la Sibiu şi se întrec pe cele mai grele trasee de hard enduro.
Unul din cele două mari evenimente de fashion ale Sibiului, Sibiu Fashion Days, va umple Piaţa Mare sâmbătă şi duminică. Cei mai buni designeri de modă din ţară vor veni aici să-şi prezinte colecţiile. Seara de sâmbătă se va încheia cu un concert Direcţia 5. Duminică, la ora 19, la Hotelul Împăratul Romanilor, criticul de modă Iulia Albu va dezvălui celor interesaţi câteva dintre secretele modei.
Pe lângă aceste evenimente, sunt deschide o serie de expoziţii la Muzeul Brukenthal, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Vânătoare, Casa Albastră.

Ultima oră

Comentariul meu