acrobații și dans la povestea naiului. o să mai fie și alte surprize!

acrobati 2Cea de-a treia ediție a concertului Simply The Best – Povestea Naiului vine și în acest an cu momente surprinzătoare și impresionante, atât muzicale, cât și din alte sfere artistice. Astfel, pe scena din Piața Mare vor fi prezenți Veronica Râpă și Maxim Danilov, acrobați ai renumitului Circ&Variete Globus.

Cei doi artiști participă în numeroase spectacole și producții ale Circului Globus, dar și în proiecte independente, în industria de divertisment. Momentul pe care aceștia îl vor prezenta în cadrul evenimentului Simply The Best – Povestea Naiului a fost creat special pentru a transmite, alături de muzică, dragostea neîmpărtășită a Zeului Pan, zeul naiului, față de nimfa Syrinx și întreaga legendă a acestora.
„Ne face o deosebită plăcere și, totodată, ne simțim onorați să prezentăm acest moment artistic în cadrul acestui concert, mai ales pentru că vom lucra pe muzică live, special creată pentru noi, simțind fiecare vibrație. Este un eveniment impresionant, unic la noi în țară, realizat în acest oraș al artei și al culturii”, spune Veronica Răpă.
Simply The Best – Povestea Naiului îl are în centru pe Radu Nechifor, care va cânta la nai cinci genuri muzicale (folclor, jazz, pop-rock, clasic și DJing), alături de artiști consacrați: Maestrul Gheorghe Zamfir, Ozana Barabancea, Delia, Cvintetul Vocal Anatoly, Johnny DaMix, Transition, Marius Preda, Cezar Cazanoi, Orchestra Marin Alexandru și mulți alții.
Evenimentul se va desfășura în 24 Iulie, începând cu orele 20:30, în Piața Mare. Simply The Best – Povestea Naiului este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu