update video foto - bărbat lovit mortal de tren în ștrand. a rămas blocat sub locomotivă!

calcat de tren sibiuUn bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost lovit joi dimineață de un tren în apropiere de strada Aurel Popa, în timp ce traversa calea ferată. Omul a murit pe loc. Este al treilea accident în zonă, în urma căruia un om își pierde viața în acest an.

Cel mai probabil bărbatul mergea la grădinile pe care zeci de sibieni le au dincolo de calea ferată. El a fost surprins de un tren regio care circula pe ruta Tg. Mureș – Vințu de Jos – Sibiu, în timp ce traversa calea ferată. ”Persoana respectivă a rămas blocată sub locomotivă și are politraumatisme incompatibile cu viața”, spun cei de la ISU Sibiu.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.
Este al III-lea accient mortal în această zonă. O femeie a murit în 1 iunie, tot lovită de tren, iar o altă femeie și-a pierdut și ea viața, în data de 22 aprilie.

Update
Trenul personal 2441 circula pe relatia Targu Mures – Sibiu. ”Deocamdata nu cunoastem cauzele producerii acestui accident și nici identinatea victimei. Aici este o zona periculoasa avand in vedere ca multi oameni din cartierul Strand si nu numai, au gradini peste calea ferata si de multe ori din neatentia lor la traversarea sinelor se intampla ce s-a intamplat azi. Semaforizarea caii ferate este corespunzatoare, dar din pacate oamenii trec prin locuri nepermise. In zona exista pasaje pe unde trebuie sa treaca, insa ei trec pe unde pot”, a explicat Nicolae Cărăbineanu, șef poliție TF Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4n4OhWzgVyU”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca! Oare cati oameni trebuie sa mai moara pana se va face ceva in zona respective???!!!