video mărturii cutremurătoare - accidentul de la tălmaciu: ”m-a strâns de mână și mi-a spus: ajută-mă! ajută-mă!”

accidentul de la talmaciuDin imaginile surprinse de camera de supraveghere la accidentul groaznic de luni de la Tălmaciu se observă cum la câteva secunde după ce mama și copilul au fost striviți de camion, un tânăr s-a apropiat să îi ajute. Omul a povestit că băiețelul l-a implorat să îl ajute.

Imaginea de imiediat de după accidentul de la Tălmaciu a părut desprinsă dintr-un film de groază. Cel care a avut curajul să se apropie și să încerce să ajute cele două victime a povestit că nu a văzut în viața lui așa ceva. Valentin și-a luat inima în dinți și a mers către băiețelul de opt ani, aflat întins pe asfalt. L-a ajutat cum a știut mai bine în minutele care au trecut până ca ambulanța să ajungă la fața locului. ”Am mers să dau o mână de ajutor pentru că nimeni nu se oprea. (..)  Am ținut copilul să nu închidă ochi și să fie conștient până vine ambulanța”, povestește Valentin Staie.
VEZI AICI DETALII AMPLE ȘI IMAGINI VIUDEO DE LA ACCIDENTUL DE LUNI DE LA TĂLMACIU
Implorat de băiețelul rănit
Valentin a prins și mai mult curaj în momentul în care a văzut că Silviu, băiatul rănit de camionul care l-a călcat pe el și mama lui, este conștient și îl strigă. Vorbele spunse de acesta l-au impresionat profund pe tânărul din Tălmaciu. Băiatul îl implora să îl ajute și îl întreba unde este mama lui. ”Băiețelul m-a luat de mână și m-a rugat să îl ajut. ”AJUTĂ! AJUTĂ” striga sărăcuțul pentru că nu prea putea să mai vorbească bine. Are și un handicap. Zicea că îl doare tare și striga într-una după mamă. Până au venit cei de la ambulanță am stat cu el și l-am frecat pe mână ca să stea conștient și să se liniștească. Cum avea și pulpa distrusă la picior, am încercat să îl ajut cum am știut eu.”, a spus acesta.
VEZI ȘI: FOTO VIDEO – Cine sunt victimele tragicului accident de la Tălmaciu. Băiețelul abia împlinise 8 ani! – IMAGINI DURE
Acum Silviu este în stare gravă internat la un spital din Capitală, iar mama lui este în comă și în pericol să își piardă un picior, la spitalul județean din Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1e7bk7qZT30″]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Si soferul? In cel mai fericit caz scapa cu o amenda si o atentionare pentru ca a distrus doua vieti 🙁