video impresionant – femeia călcată de camion la tălmaciu și-a sunat bărbatul înainte să intre în comă. ce i-a spus!

mama si copil accident talmaciuNoi detalii apar în cazul dramei avută loc pe DN7 la Tălmaciu. Femeia călcată de camion, alături de fiul ei de opt ani, a avut puterea să scoată telefonul din buzunar și să îl sune pe cel cu care de nouă ani formează un cuplu. Martorii la accident au făcut dezvăluiri extrem de emoționante.

După ce v-am prezentat declarația primei persoane care a mers să acorde ajutor mamei și copilului călcați de un camion în dimineața zilei de luni în orașul sibian Tălmaciu, tânărul care l-a ținut de mână pe copil și l-a îngrijit până la sosirea ambulanței, face alte dezvăluiri.
Acesta a mai povestit că femeia cu ultimele puteri a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe tatăl copilului.
VEZI AICI DETALII AMPLE ȘI IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENTUL DE LUNI DE LA TĂLMACIU
”M-am speriat și eu dar am mers să dau o mână de ajutor pentru că nimeni nu se oprea. Mașinile treceau pe lângă ei ca și cum ar fi fost niște păpuși aruncate pe jos. Ce am știut, am făcut. Am ținut copilul să nu închidă ochi și să fie conștient până vine ambulanța și apoi am mers către mamă. Era în stare gravă, dar singură și-a sunat bărbatul. A fost conștientă până l-a sunat și i-a spus să vină că a avut accident”, a povestit Valentin Staie, cel care a acordat primul ajutor medical celor două victime.
Simona Furdui și Cosmin Trușcă sunt împreună de aproximativ nouă ani și de mai bine de opt ani au și un băiețel, Silviu Pavel.
VEZI ȘI: FOTO VIDEO – Cine sunt victimele tragicului accident de la Tălmaciu. Băiețelul abia împlinise 8 ani! – IMAGINI DURE
Aceștia și-au dorit extrem de mult. Băiețelul a venit pe lume cu probleme la picioare și a suferit mai multe intervenții chirurgicale dealungul timpului. Pe 2 iulie părinții i-au serbat împlinirea vârstei de 8 ani, alături de familie și prieteni.
CITEȘTE SI: VIDEO MĂRTURII CUTREMURĂTOARE – Accidentul de la Tălmaciu: ”M-a strâns de mână și mi-a spus: AJUTĂ-MĂ! AJUTĂ-MĂ!”
Luni dimineață mama și Silviu au plecat sa meargă la unul din magazinele din oraș. Au ajuns la trecerea de pietoni, iar acolo s-a întâmplat nenorocirea. Un camion i-a strivit pur și simplu în momentul în care traversau strada în Tălmaciu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=1e7bk7qZT30″]

Ultima oră

Comentariul meu