exclusiv – interlopul sibian sasu și-a schimbat numele. nu îl mai cheamă judele!

sasu adrian judeleAdrian Judele zis Sasu a mai făcut o ”mutare” importantă în viața sa. După ce a ieșit din pușcărie, de unde este eliberat condiționat, Sasu a decis să își schimbe numele. Poliția a avut surpriza să afle de această schimbare odată cu citarea acestuia la audieri, după reclamația făcută împotriva sa de către patronul de la White Rabbit.

Adrian Judele are oficial alt nume. Chiar dacă toată lumea îl cunoaște în Sibiu după porecla Sasu, Adi poartă acum oficial un alt nume. Cel care a fost reclamat la finele lunii trecute că este recalcitrant pe terasa de la White Rabbit, după ce nu a fost servit de către personalul acestei unități deoarece ar fi făcut scandal cu câteva zile înainte în aceeiași locație, și-a schimbat numele din acte.
Adrian Judele a devenit astfel oficial Adrian Nicola, lucru confirmat și de către IPJ Sibiu, odată că răspunsul oficial dat pentru Ora de Sibiu, în cazul scandalului de la White Rabbit. ”Adrian Nicola a fost audiat în urma sesizării venită pe 112 în acest caz. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică, constatându-se că în incita localului nu există niciun conflict”, a explicat zilele trecute Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
VEZI ȘI: Cum a scăpat SASU basma curată după scandalul de la White Rabbit. Patronul a luat AMENDĂ!
A II-a schimbare de nume
Sasu nu este la prima schimbare oficială a numelui său. Acesta a mai făcut o astfel de ”mutare”,  în trecut, el purtând inițial numele de Rotar, lucru confirmat și de numeroasele dosare în care a fost implicat, în care instanța l-a indentificat cu numele de ” Judele Florin Adrian (fost Rotar)”. Astfel în toate actele oficiale Adrian Judele apare acum cu numele de Adrian Nicola.
VEZI și:  EXCLUSIV VIDEO FOTO – Interlopul SASU RECIDIVEAZĂ. A făcut scandal pe o terasă, iar poliția a intervenit!
Condamnat pentru omor și alte infracțiuni
Curtea de Apel din Craiova a dat sentința pentru Adrian Florin Judele în 30 noiembrie 2011, sentința fiind de peste 17 ani de închisoare, la aceea dată inculpatul fiind deja încarcerat de câțiva ani.
”În baza art. 7 din Legea 39/2003 condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) fiul lui Liviu și Vasilica , născut la 20.03.1981 în Sibiu, … la o pedeapsă de 10 ani închisoare și 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. În art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) pentru săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, trafic de persoane, la pedeapsa de 6 ani închisoare, faptă comisă în decembrie 2002 (victimă identitate protejată Vasilescu Liliana) și la 4 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit a și b Cod penal, ca pedeapsă complementară În baza art. 174 c.p. comb. cu art. 175 lit. i din c.p. cu aplicarea art. 37 lit. a c.p. condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 17 ani închisoare și 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. , pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat . În baza art. 239 al. 2 cu aplic. art. 37 lit. a c.p. modificat prin Legea 278/2006 , cu aplicarea art. 13 c.p. text de lege în baza căruia îl condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare. În baza art. 194 al. 1 c.p. cu aplic. art. 37 lit. a c.p. condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 6 ani închisoare. În baza art. 85 c.p. dispune”, se arată în sentința de atunci. Acum Judele este în libertate, el fiind eliberat condiționat.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu