video - indienii filmează din nou în piața mică. se ”toarnă” o filmare și la ”bruk”

reclamaCentrul Istoric al Sibiului este din nou un adevărat platou de filmare pentru două producții. În Piața Mică se filmează un scurt metraj indian, iar în Piața Huet și în curtea Colegiului Brukenthal se filmează ”Aventurile lui Nelly”.

Agitație mare în Piața Mică și în curte la Brukenthal. Cei de la casa de producții Family Film Entertainment, filmează în Piața Mică un film indian, iar la câteva sute de metri distanță, Libra Film pune pe peliculă proiectul ”Aventurile lui Nelly”.
”S-au eliberat două autorizații de ocupare a domeniului public. Una este pentru Piața Mică, iar cealaltă pentru Piața Huet și în curtea Colegiului Brukenthal. Ambele au fost avizate favorabil, iar cei care le-au solicitat, vor achita o taxă de 2 lei/mp pe zi, pentru ocuparea domeniului public al municipiului Sibiu”, a declarat Mirela Gligore de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
Nu este pentru prima oară când Sibiul este ales de către case de film străine, ca locație pentru filmări ale unor producții cinematografice. Anul trecut s-au filmat aici o telenovelă coreană, un film indian cu Salman Khan și de curând o reclamă indiană pentru un consorțiu finaciar.
Iată mai jos reclama ce face furori în India.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=GI3fyCzZ2E8″]

Ultima oră

Comentariul meu