video foto magazinul hornbach ”brănduit” la sibiu. când se va deschide și cum arată acum!

prima poza hornbachRetailerul german Hornbach amenajează de zor la viitorul spațiu comercial în care va funcționa la Sibiu. După ce a bătut palma cu OBI și a preluat magazinul din Sibiu, acum se trage tare pentru finalizarea acestuia.

Hornbach, singurul retailer german de bricolaj ramas pe piata din Romania, va deschide in toamna magazinul din Sibiu, noua unitate urmand sa se situeze pe fostul spatiu comercial detinut de catre OBI in orasul din Transilvania.
Magazinul se află într-un stadiu avansat de amenajare, lucru care se poate observa și din fotografiile și imaginile video surprinse de reporterii Ora de Sibiu. Au fost montate elementele vizuale de identificare a retailerului german în locație, iar muncitorii lucrează de zor acum la zonele exterioare. Zeci de TIR-uri se perindă în parcarea magazinului și în zona de depozitare marfă, semn că se va trece în scurt timp și la amenajarea interioară a acestuia.
Lucrările au început în 25 iunie și pe autorizația de construcție scrie că se vor încheia în 27 noiembrie, astfel că magazinul nu va fi inaugurat mai devreme de toamna acestui an.

Când se deschide
Potrivit unor informatii obtinute de catre wall-street.ro, nemtii de la Hornbach vor deschide in perioada septembrie-octombrie a acestui an viitoarea unitate din Sibiu, un spatiu comercial de circa 10.000 mp in care vor lucra aproximativ 100 de angajati. Există însă și varianta în care magazinul se va deschide doar în luna noiembrie.

Intr-un comunicat oficial dat publicitatii de catre retailerul german in toamna anului trecut, Hornbach anunta achizitia terenului pe care s-a situat fostul magazin OBI, un spatiu de circa 10.000 de metri patrati, care pe parcursul acestui an ar fi urmat sa fie adaptat dupa modelul lantului german de magazine, cu spatii extinse de vanzare si zone tematice dedicate cumparaturilor.
„Hornbach a preluat fosta locatie OBI din Sibiu, inchisa inca din luna iulie a acestui an (2014 – n.red), si, in urmatoarea perioada, vom incepe reamenajarea acesteia si transformarea sa intr-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu (foto mai jos), directorul general Hornbach, in toamna anului trecut. Acesta a adaugat atunci ca deschiderea noii locatii este planificata pentru urmatorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=0ovceGkU17g”]
Hornbach angajează la Sibiu. Ce e disponibil!
Retailerul german de bricolaj Hornbach a inceput deja angajarile pentru viitorul magazin din zona Transilvaniei, al saselea al retelei, iar o serie de anunturi de recrutare se gasesc deja pe lista marilor site-uri de profil. De exemplu, Hornbach a postat un anunt in care cauta un responsabil pentru raionul marfurilor nealimentare, principalele conditii fiind ca potentialul candidat sa aiba studii superioare,minimum 2 ani de experienta in domeniu, in timp ce principalele responsabilitati vizeaza acordarea de consultanta clientilor, aranjarea produselor pe raft, amenajarea raionului de care va fi responsabil in functie de evenimentele importante ale magazinului, dar si mentinerea curateniei si ordinii in cadrul raionului.

Ultima oră

Comentariul meu