turist israelian accidentat cu motocicleta în munții cindrel. a fost recuperat cu elicopterul!

elicopter smurdUn barbat de naționalitate israeliană a suferit luni după amiază un acciden de motocicletă pe un drum forestier din județul Sibiu, în munții Cindrelului. Acesta a fost recuperat de către salvamontiștii sibieni și dus la spital cu elicopterul SUMRD.

Bărbatul a suferit o căzătură în urma căreia s-a ales cu un traumatism toracic, cu perforatie. Salvatorii au solicitat elicopter SMURD Bucuresti. În paralel, până la sosirea elicopterului salvatorii montani au inceput deplasarea terestru o echipa mixta de la Salvamont si Club Offroad Sibiu pentru situatia in care elicopterul nu ar fi putut ateriza in zona.
Elicopterul SMURD a aterizat in Poligon, a preluat salvamontistul si se depl. spre zona accidentului. Echipajele Salvamont si Offroad asteapta noi informatii despre posibilitatea interventiei aeriene pentru continuarea interventiei.
Până la urmă motociclistul a fost adus cu ellicopterul la Aeroportul Sibiu de unde a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la Spitalul Judetean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu