foto – motociclist prins cu 203 km/h pe dn1 în județul sibiu. iată cine e!

pancu vitezomanulÎn perioada 6 – 12 iulie, poliţişti rutieri au desfăşurat ample acţiuni de prevenire a victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză pe drumurile naționale și județene din Sibiu. Recordul este deținut de un tânăr originar din Botoșani, care mergea cu motocicleta cu peste 200 km/h.

În perioada 6 – 12 iulie, poliţişti rutieri au desfăşurat ample acţiuni de prevenire a victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 807 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 19 dintre  situaţii fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Spre exemplu, în data de 11 iulie, pe DN 1, în afara localităţii Porumbacu de Jos, poliţiştii rutieri au surprins cu aparatul radar un motociclist care rula cu 203 km/h, limita de viteză în zonă fiind de 100 km/h. Tânărul C.P. în vârstă de 23 de ani, originar din Botoșani, a rămas fără permis și a luat și o amendă contravențională. Foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu