două tâlhării în mai puțin de 10 minute în zona centrală a sibiului

hotUn tânăr de 19 ani a reușit ”performanța” să fie autorul a două tâlhării în mai puțin de 10 minute în Centrul Istoric al Sibiului. Mai întâi a buzunărit un bărbat de 57 de ani, după care a luat-o la fugă și a intrat într-un magazin de unde bineînțeles că nu a plecat cu mâna goală.

În dimineaţa zilei de 10 iulie, în jurul orei 08.00, un bărbat de 57 de ani a reclamat faptul că în timp ce se afla într-o parcare din zona centrală a municipiului Sibiu a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, în urma discuţiilor purtate cu victima fiind obţinute detalii legate de tânărul care a comis fapta.
Poliţiştii sibieni, în urma activităţilor întreprinse, au identificat la scurt timp un tânăr de 19 ani cu privire la care exista suspiciunea rezonabilă că a comis această faptă.
În timp cercetărilor, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ce corespundea aceloraşi semnalmente a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin situat în zona centrală a municipiului Sibiu.  ”Bănuitul, în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a fost recunoscut de victimă, iar asupra sa au fost identificate bunurile sustrase. Valoarea totală a prejudiciului a fost de 30 de lei. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
De la bărbatul de 57 de ani, tânărul de etnie romă a furat 20 de lei, iar din magazinul alimentar de pe strada Tribunei, acesta a furat o ciocolată în valoare de 10 lei. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. etnie roma? e tigan dal n p….e. mea tigan de aceea si in strainatate cand mergem suntem confundati cu tiganii din cauza cuvantului rrom deci e tigan