cum a scăpat sasu basma curată după scandalul de la white rabbit. patronul a luat amendă!

Incidentul avut loc pe 30 iunie la terasa de la White Rabbit, când poliția a fost solicitată să intervină pentru că Adrian Judele zis Sasu, ar fi avut un conflict cu personalul locației, s-a finalizat cu o amendă pentru patronul acesteia.

Ora de Sibiu a relatat în urmă cu două săptămâni că la una din terasele aflate în vecinătatea Sălii Transilvania, a fost solicitată intervenția poliței pentru că Adrian Judele ar fi fost implicat într-un incident. Atunci personalul angajat la terasă a refuzat să îl servească pe acesta, transmițându-i că așa s-a primit ordin de la patronul White Rabbit. Sasu a cerut atunci explicații, iar acestuia i s-a spus că datorită unui conflict mai vechi, nu mai este un client agreeat.
Poliția a confirmat atunci incidentul, două echipaje deplasându-se de altfel la fața locului, mai mulți martori fiind audiați de polițiști, iar un echipaj de intervenție rapidă a stat pregătit să intervină, peste stradă, în parcarea de la Centrul de Afaceri, lucru care se poate observa și din imaginile video prezentate pe site-ul nostru.
După aproximativ 40 de minute polițiștii s-au retras din locație, acolo unde era prezent și un alt prieten de al lui Sasu, Adrian Tâmplaru, acesta nefiind însă implicat în niciun fel în incident. Poliția a continuat cercetările în acest caz, iar acum ancheta s-a finalizat.
VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA INCIDENTUL DE LA WHITE RABBIT
Ce le-a spus Sasu polițiștilor
Pentru că în momentul în care poliția a ajuns la White Rabbit, Adrian Judele zis Sasu, nu se mai afla acolo, acesta a fost chemat la audieri în următoarele zile. Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că Sasu le-a spus polițiștilor că se afla pe terasă cu soția sa și nimeni nu a venit să îi servească. După câteva minute a cerut unor ospătărițe să le ia comanda, iar atunci a fost informat că nu va fi servit, deoarece patronul le-a interzis acest lucru. Sasu ar mai fi spus polițiștilor că atunci s-a ridicat de la masă împreună cu soția sa și a plecat, fără să fie vreun incident și că de aceea poliția nu l-a mai găsit în locație în momentul în care aceștia au ajuns acolo.

Patron amendat pentru apelul făcut la 112
În urma anchetei, polițiștii sibieni au stabilit că apelul la 112 prin care se anunța că un client de la White Rabbit face scandal și s-a și specificat numele lui Sasu, a fost făcut de către patronul localului. Mai mult după ce s-au audiat martorii și personalul terasei, pentru că acel conflict nu s-a confirmat și poliția s-ar fi deplasat degeaba la fața locului, patronul a fost amendat.
”La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj din sistemul de ordine și sdiguranță publică, consatatându-se că în incita localului nu există niciun conflit. I s-a aplicat o sancțiune contravențională patronului localului, în valoare de 100 de lei pentru folosirea abuzivă a sistemului de urgență 112”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

Sentința dată în cazul lui Sasu
Curtea de Apel din Craiova a dat sentința pentru Adrian Florin Judele în 30 noiembrie 2011, sentința fiind de peste 17 ani de închisoare, la aceea dată inculpatul fiind deja încarcerat de câțiva ani.
”În baza art. 7 din Legea 39/2003 condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) fiul lui Liviu și Vasilica , născut la 20.03.1981 în Sibiu, … la o pedeapsă de 10 ani închisoare și 5 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. În art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, condamnă pe inculpatul Judele Florin Adrian ( fost Rotar ) pentru săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 12 al. 1 și 2 lit. a din Legea 678/2001, trafic de persoane, la pedeapsa de 6 ani închisoare, faptă comisă în decembrie 2002 (victimă identitate protejată Vasilescu Liliana) și la 4 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit a și b Cod penal, ca pedeapsă complementară În baza art. 174 c.p. comb. cu art. 175 lit. i din c.p. cu aplicarea art. 37 lit. a c.p. condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 17 ani închisoare și 6 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a și b c.p. , pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat . În baza art. 239 al. 2 cu aplic. art. 37 lit. a c.p. modificat prin Legea 278/2006 , cu aplicarea art. 13 c.p. text de lege în baza căruia îl condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare. În baza art. 194 al. 1 c.p. cu aplic. art. 37 lit. a c.p. condamnă pe același inculpat la o pedeapsă de 6 ani închisoare. În baza art. 85 c.p. dispune”, se arată în sentința de atunci. Acum Judele este în libertate, el fiind eliberat condiționat.

Ultima oră

Comentariul meu