accident între sibiu și poplaca. a intrat într-un cap de pod!

accident podUn autoaccident a avut loc  luni dimineață pe drumul județean care leagă Sibiul de Poplaca. O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10:15, în dimineața zilei de luni. O ambulanță SMURD s-a deplasat la fața locului. Se pare că o șoferiță a pierdut controlul volanului mașinii și aceasta a lovit un cap de pod. ”Este o persoană rănită, ieșită din mașină. Este conștiență. Mai este încă o persoană care are un traumatism toracic, respectiv o femeie cu vârsta de aproximativ 66 de ani”, spun cei de ISU Sibiu.
”Un conducător auto în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 106 R, într-o curbă la stânga nu păstrează o distanţă laterală suficientă faţă de autoturismul care circula din sens opus, stânjeneşte circulaţia obligând şoferul acestei maşini să efectueze o manevră bruscă pentru a evita coliziunea, intrând astfel, în coliziune cu un cap de pod”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
În urma accidentului au fost răniţi conducătoarea auto (67 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu) a maşinii care a intrat în capul de pod şi a unui pasager aflat împreună cu acesta în autoturism.
Foto: arhiva.

Ultima oră

Comentariul meu