update video - accident grav la tălmaciu. o mamă și copilul ei striviți pe trecerea de pietoni pe dn7

accidentul de la talmaciuO femeie și un băiat de șapte ani au fost loviți de o autoutilitară luni dimineață, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni de pe DN7, pe raza orașului Tălmaciu.

Mama și băiatul ei se angajaseră să traverseze strada, moment în care o autoutilitară le-a lovit în plin. Atât femeia cât și băiatul au fost grav răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.
”Un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Argeş, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Gheorghe Lazăr din Tălmaciu, la efectuarea manevrei de viraj la dreapta pentru a pătrunde în strada Unirii  și nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 36 de ani, aflată regulamentar în traversare împreună cu fiul acesteia în vârstă de 7 ani, accidentându-i grav pe amândoi”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
VEZI ȘI: Femeia rănită în accidentul din Tălmaciu a murit. Iată cauza decesului!
”Ambele victime ale acestui accident se află în stare gravă și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate”, a mai spus Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
CITEȘTE SI: VIDEO MĂRTURII CUTREMURĂTOARE – Accidentul de la Tălmaciu: ”M-a strâns de mână și mi-a spus: AJUTĂ-MĂ! AJUTĂ-MĂ!”
UPDATE VIDEO
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=TnLNLD_4JWg”]
Pe internet au apărut imagini video de la accidentul de la Tălmaciu. În imaginile video publicate de săptămânalul Turnul Sfatului pe Youtube se observă cu șoferul camionului virează la dreapta fără să își dea seama că mama și fiul ei s-au angajat în traversarea străzii. Vedeți AICI toată inregistrarea accidentului de la Tălmaciu
sursa video: turnulsfatului.ro. Foto: captură video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. „Atât femeia cât și fetița au fost grav rănite”
    Pai ori este baiat ori fetita? Vai de capul meu ce jurnalisti…

  2. unde naiba vedeti voi ca vireaza la stanga,ca vireaza dreapta jurnalisti de 2 lei duceti-va la gradinita sa invatati care e dreapta si care e stanga!!!