foto - incendiu la pensiunea ghiocelul. centrul de echitație s-a făcut scrum și un cal a murit!

ghiocelul 2Grajdul centrului de echitație de la Pensiunea Ghiocelul de pe Valea Avrigului s-a făcut scrum în urma unui incediu de a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din nefericire un cal valoros a pierit mistuit de flăcări, iar zeci de tone de furaje au ars și ele.

Numai puțin de cinci ore s-au luptat pompierii care au intervenit la solicitarea de la Cabana Ghiocelul, ca să stingă focul ce a cuprins centrul de echitație de pe Valea Avrigului. Un cal a murit, restul de animale au fost salvate, fiind afectată o suprafata de aproximativ 700 metri pătrați
”În urma incendiului a ars structura din lemn a acoperisului, 60 de tone fan sub forma de baloti, o motocicleta, atelierul de potcovit si echipament echitatie pe o suprafață de aproximativ 350 metri pătrați”, spun cei de la ISU Sibiu. Cauza probabila a izbucnirii acestui incendiu este conform primelor constatări făcutem un scurtcircuit electric.
Pensiunea de pe Valea Avrigului unde a avut loc incendiul are camere de trei şi patru margarete, este situată la poalele Munţilor Făgăraş, iar atracţia principală pentru turişti este călăria.

Pe site-ul pensiunii sunt oferte de cursuri de călărie pentru adulţi şi copii, tabere de călărie, plimbări cu trăsurile trase de cai şi drumeţii cu cai pe trasee montane. Reprezentanţii pensiunii vorbesc despre “un centru de echitaţie modern, cu cai de rasă şi instructori specializaţi”.
Foto: Pensiunea Ghiocelul

Ultima oră

Comentariul meu