video foto - noul c-max este disponibil și la sibiu prin ford genius cars

ford-c-max-2015Descoperă noul C-MAX, maşina care face călătoriile mai uşoare pentru părinţi, iar aventurile mai frumoase pentru cei mici. Noul Ford C-Max poate fi comandat și la Sibiu, prin dealerul local Ford Genius Cars.

În plus, poţi beneficia de oferta specială de lansare – 13.750€* pentru noul C-MAX Trend, Compact, 1,0l Ecoboost, 100CP.
De acum te poţi concentra pe aventură şi pe momentele plăcute – tehnologiile noului Ford C-MAX îţi vor asigura confortul în toate călătoriile alături de familie! Iar un prim astfel de moment plăcut îţi oferim chiar acum: oferta specială pentru noul C-MAX, la doar 13.750 €(TVA inclus)*.
Beneficiezi de dotări avansate, fie că este vorba de siguranţă, de confort sau de eficienţă:
airbaguri frontale, lateral şi cortină;
Sistem Ford MyKey;
Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri;
Oglinzi electrice şi încălzite;
system Ford ECO Mode cu indicator pentru schimbarea vitezelor;

Iar propulsorul EcoBoost de 1 litru, puternic şi economic, premiat trei ani consecutivi ca fiind cel mai bun motor din lume, te va duce şi mai departe cu un singur plin.
În plus, adaugă pachetul Trend la doar 250 € (TVA inclus), faţă de 2000 €, valoarea acestuia, ca să beneficiezi de şi mai multe dotări:
SYNC 2, cu touch screen si sistem de asistenţă pentru situaţii de urgenţă
Aer condiţionat automat, cu zonă dublă de control (DEATC)
Faruri de ceaţă
Cotieră centrală
Covoraşe faţă şi spatecmax2

De asemenea, poţi beneficia de finanţare prin programul Prima Maşină de la Ford. Creat în premieră pentru România, programul Prima Maşină de la Ford continuă să fie mai ofertant ca niciodată! Avantaje:
4,57% dobanda fixa,
comision de administrare 0%
comision de analiza 0 RON
DAE: 4,67%
Termen de răspuns: 2 ore;

Contactează acum dealerul local Ford, prin Genius Cars Sibiu pentru un test drive şi detalii suplimentare!
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=WIc7Ev2P7-8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/WIc7Ev2P7-8/maxresdefault.jpg” caption=”New Ford C-MAX & Grand C-MAX 2015″]
Cum ajungem la FORD SIBIU
Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48. Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro. Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00.

Ultima oră

Comentariul meu