bodygurd ucis după ce a intervenit într-un scandal între turiști din sibiu și craiova

ionica2Tragedie petrecută în noaptea de joi spre vineri într-o locație turistică aflată pe raza stațiuni vâlcene Călimănești – Căciulata. Un boyguard a fost ucis în timp ce încerca să aplaneze un scandal între două grupuri de turșiti din Sibiu și Craiova.

Constantin Ionică lucra de câţiva ani ca bodyguard la Restaurantul Casa Românească, din Căciulata. În noaptea de joi spre vineri, vâlceanul a încercat să aplaneze un conflict între mai mulţi turişti din Craiova şi Sibiu, care se întâlniseră în Călimăneşti pentru a pune la cale un botez, anunta adevarul.ro.
Pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri apărute în timpul discuţiilor privind organizarea unui botez, cei zece petrecăreţi din Craiova şi Sibiu s-au luat la ceartă după miezul nopţii. Bodyguardul localului a intervenit în mijlocul acestora, fiind nevoit să folosească sprayul paralizant. Depăşit numeric de petrecăreţii recalcitranţi, bodyguardul a ieşit din local pentru a cere ajutor.

Găsit  mort după câteva ore
Pe urmele acestuia a pornit şi un bărbat din Craiova, iar disputa a continuat în stradă. Bodyguardul a fost găsit fără suflare vineri dimineaţa, înainte de ivirea zorilor, încercările echipajului SMURD sosit la faţa locului de a-i acorda primul ajutor fiind inutile. Potrivit conducerii IPJ Vâlcea, decesul bărbatului a survenit în urma fracturilor craniene suferite. Cel mai probabil bodyguardul a primit o lovitură în urma căreia s-a dezechilibrat şi a căzut în rigola de pe marginea drumului, lovindu-se la cap.

Un turist reținut pentru omor
Cele zece persoane implicate în scandal au fost audiate timp de aproximativ opt ore. În urma verificărilor şi a audierilor, un craiovean a fost reţinut, vineri după-amiaza, pentru săvârşirea înfracţiunii de omor. sursa info: adevarul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu