accident pe valea oltului. un bmw cu cinci tineri din vâlcea s-a răsturnat spectaculos!

bmw accidentUn autoturism care circula pe Valea Oltului, a ieșit în afara carosabilului pe Drumul Național 7, pe raza localității Boița. BMW-ul s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Două persoane sunt rănite.

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă dimineață pe DN7. Un BMW condus de către un șofer fără experiență a ieșit în afara carosabilului și s-a răsturnat. În mașină se aflau cinci persoane, iar două dintre acestea au avut nevoie de asistență medicală, fiind transportați la spitalul județean Sibiu.
”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum. Masina se deplasa spre județul Vâlcea”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Tinerii au vârste cuprinse intre 21-23 de ani și sunt toți din județul Vâlcea. Unul dintre ei este grav rănit. Șoferul nu era băut. Foto arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Inca vreo 10000 de accidente din astea si poate scapam de valcenii din sibiu. Ca singuri de buna voie nu se intorc la mama lor.

    1. Se spune ca nu e bine a doresti raul nimanui, dar vastia din Valcea n-au alt leac ! ..Mihai, m-a amuzat comentariul tau, dar asta e adevarul cu cei din VL.