video foto sibienii și prietenii l-au plâns pe dadoo pe ultimul său drum. mărturii emoționante!

inmormantare darius dadoo sibiu (38)Este greu de descris prin ce au trecut prietenii și amicii lui Darius la înmormântare. Toți au adus câte o floare albă, iar unii au ținut să se și îmbrace în alb, pentru că Dadoo iubea foarte tare această culoare.  Darius Dadoo a fost înmormântat joi în Cimitirul Municipal din Sibiu.

Dispariția celui mai cunoscut designer florar din România, a adus durere și tristețe în toată țara și în special acasă la Sibiu, acolo unde a copilărit și a crescut. Darius a fost plâns de prieteni și amici, cu toții fiind cutremurați de dispariția acestuia.
”E o mare pierdere pentru noi prietenii și pentru Sibiu. M-am îmbrăcat în alb în semn de recunoștință pentru el”, spune o tânără aflată la înmormântare.
VEZI AICI VIDEO ȘI GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI DADOO
”Lucrez la un hotel și făcea aranjamente florare acolo. Apoi am cumpărat și eu pentru mine aranjamente de ale lui. Era foarte modest și pasionat de munca lui. Am venit să îi aduc un ultim omagiu”, spune o doamnă vizibil afectată de moartea lui Darius.
La biserica de pe Mihai Viteazu au venit și foarte mulți oameni care nu l-au cunoscut niciodată pe Darius. ”A murit foarte tânăr. Păcat de el! Am venit să ne luam rămas bun. Îmi pare foarte rău de viața lui și ce s-a întâmplat”, spune un domn care a adus și el un trandafir alb. inmormantare darius dadoo sibiu (29)
”Dumnezeu să îl ierte. Păcat. Sunt cu lacrimi în ochi pentru că mă gândesc că și eu am un băiat și nici nu vreau să mă gândesc la durerea familiei. Era un băiat foarte cunoscut. A plecat prea devreme dintre noi. Și părinții suferă mult…”, povestește emoționată o doamnă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kJ2HCyZ5a1o”]
Darius a murit la finele săptămânii trecute într-un grav accident de circulație avut loc în Pasajul Băneasa din Capitală.

Ultima oră

Comentariul meu