dariusMomente de tristețe maximă și durere la Catedrala de pe Bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. De acolo a plecat cortegiul care l-a condus pe ultimul drum pe cel care a fost cunoscut cu numele de ”Dadoo” de către toată lumea. Și cerul a plâns în momentul în care unul din cei mai cunoscuți designeri florari din țară a fost scos din biserică pentru a fi dus la cimitir.

Sute de oameni au venit joi după amiază să își ia rămas bun de la cel care a fost Dariud Dadoo. Prietenii cu care a copilărit în cartierul Turnișor, amicii cu care a crescut în strada Verzăriei, rudele, cunoscuții și oamenii care nu l-au văzut niciodată, dar care au fost impresionați de drama tânărului de 26 de ani, au venit și au depus măcar o floare la căpătâiul acestuia.
Mii de flori, jerbe, coroane și aranjamente, toate de culoare albă au format o mare pe care Darius, cel care a iubit așa de mult aceste plante, a fost așezat, pe un camion devenit și el parcă neîncăpător pentru a duce sicriul tânărului sibian, victima unui accident rutier petrecut in capitala.[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kE-dYXYRttk”]
Darius Dadoo a fost însoțit pe ultimul său drum de sute de prieteni, rude, cunoștințe și chiar și oameni care nu l-au cunoscut personal, dar au fost impresionați de drama familiei.

Lacrimi și emoții pentru cei prezenți
Este greu de descris prin ce au trecut prietenii și amicii lui Darius la înmormântare. Toți au adus câte o floare albă, iar unii au ținut să se și îmbrace în alb, pentru că Dadoo iubea foarte tare această culoare. ”E o mare pierdere pentru noi prietenii și pentru Sibiu. M-am îmbrăcat în alb în semn de recunoștință pentru el”, spune o tânără aflată la înmormântare.
”Lucrez la un hotel și făcea aranjamente florare acolo. Apoi am cumpărat și eu pentru mine aranjamente de ale lui. Era foarte modest și pasionat de munca lui. Am venit să îi aduc un ultim omagiu”, spune o doamnă vizibil afectată de moartea lui Darius.
La biserica de pe Mihai Viteazu au venit și foarte mulți oameni care nu l-au cunoscut niciodată pe Darius. ”A murit foarte tânăr. Păcat de el! Am venit să ne luam rămas bun. Îmi pare foarte rău de viața lui și ce s-a întâmplat”, spune un domn care a adus și el un trandafir alb.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kJ2HCyZ5a1o”]
”Dumnezeu să îl ierte. Păcat. Sunt cu lacrimi în ochi pentru că mă gândesc că și eu am un băiat și nici nu vreau să mă gândesc la durerea familiei. Era un băiat foarte cunoscut. A plecat prea devreme dintre noi. Și părinții suferă mult…”, povestește emoționată o doamnă.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=4Kiycmda17Y”]
VEDETI MAI JOS ALTĂ GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMANTARE

Darius Dadoo a fost plecat către ceruri acolo de unde probabil zâmbește pentru că știe că încă au mai rămas oameni cărora le-a inspirat aceeiași dragoste și pasiune pentru flori.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Doar o singura remarca; Este improprie denumirea de catedrala, nu inseamna ca daca o biserica e de mari dimensiuni-e si catedrala ! Catedrala e doar acolo unde este mitropolit sau episcop, deci in Sibiu, este doar, in Brasov – de exemplu – nu este niciuna.