simply the best - povestea naiului - o să fie un spectacol complet. vine și gheorghe zamfir!

povestea naiului sibiuÎn 24 Iulie, Sibiul devine orașul naiului. Piața Mare va găzdui una dintre cele mai frumoase povești muzicale, una în care fiecare spectator, de la mic la mare, se poate regăsi: Povestea Naiului.

„Naratorul” acestui eveniment este, ca în fiecare an, Radu Nechifor – artistul care pune în scenă un spectacol unic, oferind publicului o abordare inedită a celor cinci genuri muzicale puse în scenă: folclor, clasic, pop-rock, jazz și DJing.
„Simply The Best – Povestea Naiului este evenimentul pe care îl pregătesc cu multă pasiune de trei ani. Ca în fiecare an, îmi doresc, prin acest concert impresionant, să mulțumesc publicului care a fost și este alături de mine. Vreau să le transmitem și lor emoția pe care noi, artiștii, o simțim când suntem pe scenă”, spune Radu Nechifor.

Vine Gheorghe Zamfir
Invitatul special al concertului din acest an este Maestrul Gheorghe Zamfir, mentorul și profesorul naistului sibian. Cei doi muzicieni vor oferi publicului momente de neuitat, în care naiul va răsuna în centrul Sibiului așa cum nu a mai făcut-o până acum. Pentru a reprezenta jazz-ul, dar și alte genuri muzicale, Ozana Barabancea se întoarce pentru al treilea an la rând în cadrul acestui concert.
„Publicul este stăpânul și prietenul nostru. De trei ani ne bucurăm că îl putem educa prin muzică bună și prin artiști valoroși. Acest concert este o manifestare a culturii elitistice. Iubesc publicul sibian pentru că este deschis la astfel de acte culturale”, declară artista.piata mare concert sibiu

Delia urcă pe scenă
Delia, reprezentanta pop-rock-ului, este în acest moment una dintre cele mai ascultate voci din România. Ultima piesă a acesteia a doborât noi recorduri în topurile muzicale, videoclipul acesteia depășind un milion de vizualizări la doar o zi de la lansare. „Mă simt onorată să cânt la un astfel de eveniment, cum este Povestea Naiului. Mă bucură să știu că se fac și altfel de evenimente și sunt convinsă că o să vă placă interpretarea noastră. Combinația dintre nai și ritmuri pop-rock are o rezonanță unică, chiar magică”, spune Delia.Reprezentanții stilului clasic, Cvintetul Vocal Anatoly, au devenit cunoscuți publicului larg în urma participării la una dintre cele mai cunoscute emisiuni-concurs de talente din România. Cei cinci muzicieni, cu cinci voci de excepție consideră că au toate ingredientele necesare pentru a cuceri publicul sibian.radu nechifor foto
Cea mai inedită colaborare din concert este asocierea naiului cu muzica electronică, specifică pentru DJing. Johnny DaMix, cunoscut tinerilor pentru atmosfera incendiară pe care o oferă la fiecare apariție, va fi prezent în 24 Iulie în Piața Mare.
„Colaborarea cu Radu Nechifor este o provocare pentru mine. Momentul de DJing va fi unul surprinzător, care, cu siguranță va fi pe placul tuturor. Aștept cu nerăbdare să mă aflu în fața sibienilor, pentru o atmosferă de neuitat”.
Simply The Best – Povestea Naiului va avea loc începând cu orele 20:30.

Ultima oră

Comentariul meu