austriac reținut la agnita pentru că a violat două fetițe

fetitaUn cetățean de origine austriacă și domiciliat în orașul sibian Agnita, a fost reținut de către polițiștii sibieni. El este acuzat că a violat două fetițe în vârstă de 9 și 11 ani. El a fost reținut pentru 30 de zile.

Ieri, 8 iulie, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 63 de ani, cetăţean străin, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor.
În fapt, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anilor 2014 – 2015, suspectul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două fete minore, în vârstă de 9 şi 11 ani.
În cursul acestei zile, cetăţeanul străin bănuit de poliţiştii sibieni de săvârşirea infracţiunilor de viol şi act sexual cu un minor a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
”Faţă de cetăţeanul austriac, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. În vederea documentării activităţii infracţionale a bănuitului au fost desfăşurate activităţi complexe în colaborare cu Biroul Ataşatului pentru Afaceri Interne din cadrul Ambasadei Austriei în Bucureşti”, spune Luciana Lazăr, de la IPJ Sibiu. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările

Ultima oră

Comentariul meu