video - bilantul medical al spitalului polisano la doi ani de existență. peste 4700 de consultatii si 500 de interventii!

centrul-de-neurochirurgie-sala-de-operatii polisanoSpitalul European Polisano aniverseaza doi ani de la lansarea sectiei sale performante de neurochirurgie. Cu o investitie de peste 1,5 milioane euro, aceasta dispune de dotari la cele mai inalte standarde si de un personal medical format din 3 neurochirurgi angajati full time si un medic angajat part-time, specializati in unele dintre cele mai mari centre din lume.

Pana in prezent, in cadrul sectiei au fost tratate cu succes peste 500 de cazuri medicale complexe, printre care si o premiera nationala.
In cei doi ani de la inaugurare, peste 4750 pacienti au beneficiat de consultatii in cadrul sectiei de Neurochirurgie a Spitalului European Polisano, printre care s-au numarat si cazuri medicale deosebit de complexe, refuzate de spitale de prestigiu din tara si strainatate. Printre cele mai mai mari performante se numara: 15 pacienti cu tumori cerebrale maligne, la care s-a practicat rezectia tumorala folosind tehnologia prin fluorescenta indusa de 5-ALA (Gliolan); tumori de trunchi cerebral, anevrisme intracraniene si abordul endoscopic transnazal transsfenoidal al tumorilor de hipofiza.
Asistenta medicala este oferita de catre 3 medici neurochirugi de exceptie, antrenati in unele dintre cele mai mari centre de specialitate din lume: Dr. Claudiu Matei – medic primar neurochirurg si seful sectiei de Neurochirurgie, medic cu experienta internationala in Germania, Franta si Spania si cu peste 1.200 de cazuri de neurochirgie diagnosticate, Dr. Sofia Nistor – medic specialist neurochirurg, Dr. Paul Flore – medic specialist neurochirurg si Dr. Dimitriu Cristian – medic primar neurochirurg, angajat part-time.
“Sectia noastra de neurochirurgie a fost dezvoltata dupa un concept terapeutic modern, care ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de tratament de ultima generatie, la costuri semnificativ reduse fata de strainatate. Pe langa tehnologia performanta, acum dispunem si de o echipa completa de neurochirurgie, unita si foarte bine pregatita pentru orice caz medical, oricat de complex.“ a declarat Dr. Claudiu Matei, medic primar neurochirurg si seful sectiei de Neurochirurgie a Spitalul European Polisano.centrul-de-neurochirurgie
Sectia de Neurochirurgie a Spitalului European Polisano dispune de tehnologie de ultima generatie, care permite abordarea patologiei neurochirurgicale la cel mai inalt nivel si in conditii de maxima siguranta. In cadrul sau, pacientii – atat adulti, copii, cat si nou nascuti, beneficiaza de tratamentul maladiilor sistemului nervos central si periferic prin interventii minim invazive, efectuate endoscopic si prin tehnica de navigatie pe RMN. Aceste afectiuni includ bolile degenerative si traumatisme la nivelul coloanei vertebrale, traumatisme cranio-cerebrale, tumori cerebrale si ale maduvei spinarii, accidente vasculare cerebrale, infectii si malformatii ale sistemului nervos central. O alta particularitate a sectiei este tratamentul chirurgiei de coloana, inclusiv a interventiilor complexe spinale, tumorilor cerebrale, a tumorilor de hipofiza prin abord transsfenoidal si a malformatiilor sistemului nervos central precum si a patologiei vasculare cerebrale.

Despre Spitalul European Polisano
Infiintat in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate a grupului Polisano. Acesta face parte dintr-o structura integrata de centre de excelenta in medicina si reprezinta o noutate pe piata serviciilor medicale din Romania, atat prin dotarea de exceptie, cat si prin colaborarile stabilite in premiera cu universitati de medicina de prestigiu din Austria, Franta, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite si Canada, dar si prin acordurile incheiate cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si cu Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. rusine Polisano.ati ajuns sa puneti pacientii sa plateasca si ptr concediile medicale ce le scrieti .adica la o luna de zile trebuie sa mergi sa iti faca de 3 ori concediu,asta insemnand 3 ori 100 de lei consultul = 300 lei