Utilizarea jaluzelelor in proiectarea eficienta a unei case

jaluzele pvcLocuinta personala este mediul in care ne petrecem de cele mai multe ori timpul liber, dorinta noastra fiind ca aceasta sa se plieze nevoilor curente pe care le intampinam in fiecare zi. Patul si canapeaua beneficiaza de atentie sporita, ornamentele disponibile pe piata fiind extrem de diversificate. Pernutele din catifea sau cuverturile pufoase sunt doua dintre cele mai populare detalii care pot infumuseta designul canapelelor si fotoliilor noastre, mai ales ca putem miza pe o paleta cromatica variata. Spre exemplu, o canapea nude poate fi accesorizata cu perne supradimensionate care sa valorifice nuante precum galben, aramiu, negru, maro sau un accent metalic auriu.

Exceptand ingrijirea acestor elemente de mobilier, trebuie sa acordam atentie si ferestrelor. Curatarea periodica a geamurilor este un must in orice sezon, deoarece acestea sunt vesnic expuse conditiilor externe nefavorabile: ploaie, vant sau furtuna. Cele mai multe persoane mizeaza pe un set de perdele in momentul in care doresc sa isi infrumuseteze casa, insa jaluzele se pot dovedi in final o solutie mult mai flexibila si practica. In continuare va vom prezenta cateva idei inedite, astfel incat dumneavoastra sa reusiti sa imprimati locuintei dumneavoastra un aspect stilat, desprins din paginile elegante ale unei reviste de home & deco.

O prima categorie este reprezentata de jaluzele din aluminiu, care se adapteaza simultan locuintei personale, cat si unei cladiri de birouri. Magazinele de specialitate, precum farest.ro,  va pun la dispozitie o gama variata de nuante, tocmai pentru a facilita asortarea lor cu orice stil decorativ. Materialul textil este o alternativa de luat in considerare, jaluzelele plisate fiind destul de usor de manevrat si ingrijit de catre toate categoriile de varsta. Cel mai important avantaj este ca aveti oportunitatea de a selecta articolul preferat dintr-o paleta diversificata de culori, sau puteti miza pe imprimeuri fanteziste, florale, sau clasicele dungulite orizontale.

Imprimeurile va ofera o libertate impresionanta de design, abordarea lor fiind esentiala in camera celui mic, sau pentru configurarea unui dormitor romatic. Anumite firme ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza comanda, sugestiile de design fiind asimilate cu veselie de echipa lor de profesionisti, din randul careia pot proveni alte sugestii estetice ajutatoare. In momentul in care va amenajati locuinta trebuie sa fiti ghidati de un obiectiv simplu: armonia stilului decorativ in toate incaperile casei dumneavoastra.  Proiectele de casa reusite sunt cele care valorifica in mod egal toate elementele importante: cumpararea elementelor de mobilier, vopsirea peretilor, selectarea materialelor utilizate pentru finisarea pardoselei, achizitionarea unor usi rezistente, dar si decorarea ferestrelor. Jaluzelele inspirate din stilul roman sunt cea mai rafinata optiune, culorile recomandate fiind pastelurile si tonurile neutre de beige. Texturile materiale sunt adesea opace, lumina naturala fiind filtrata natural. Le utilizam cu precadere in zonele active si anume pentru incaperile care beneficiaza de o pozitie in raza directa a soarelui.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu