video – polisano a anunțat o performanță de excepție și cnm astra a prezentat detalii despre evenimentele din weekend

polisanoOra de Sibiu a transmis în prima parte a acestei zile, în direct, două evenimente importante din Sibiu. De la ora 11.00 am fost în direct de la Spitalul European Polisano, iar la 12.00 am fost live de la CNM Astra.

Polisano a organizat miercuri la 11.00 o conferință de presă ce a marcat doi ani de activitate ai Centrului de Neurochirurgie din cadrul Spitalului European Polisano.
În cadrul conferinței s-a făcut rezumatul celor doi ani de activitate și a celor peste 500 de operații efectuate, fiind unul din puținele centre private din țară ce se poate mândri cu o asemenea performanță. Totodată au fost prezentați noii membrii ai echipei de neurochirurgie, ce vor putea asigura serviciul de urgenţă pe această specialitate medicală.

Tot miercuri de la ora 12.00, în Casa Hermes ( sala Studio), Piaţa Mică nr. 11, Muzeul ASTRA a găzduit o conferinţă de presă. Au participat Ciprian Anghel Ştefan, manager general al C.N.M. ASTRA, Ovidiu Baron, director general adjunct C.N.M. ASTRA şi Levente Serfőző, preşedinte Asociaţia Maghiară din Sibiu – HÍD.
Temele abordate au fost Festivalul Hungarikum și Caravana Artei și Meșteșugului ce au loc în perioada 10-12 iulie și Animaţii culturale pe proiectul ,,Patrimoniu deschis”.

Ultima oră

Comentariul meu