video – csu sibiu a prezentat noile transferuri și planurile pentru noul campionat

img_6123.jpgCSU SIBIU a prezentat miercuri seară noile transferuri, în cadrul unei conferințe de presă transmisă în direct pe Ora de Sibiu. Antrenorul Dan Fleșeriu și co-președintele Horațiu Floca au vorbit și despre planurile echipei în viitorul sezon.

CSU Sibiu a programat pentru miercuri de la ora 18.00 o conferință de presă la care au participat antrenorul echipei, Dan Fleșeriu și cei doi co-președinți ai secției de baschet ai CSU Sibiu, Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci.
În cadrul conferinței de presa au fost oferite detalii despre transferurile perfectate la CSU Sibiu până în acest moment și despre programul de pregătire al baschetbaliștilor sibieni din această vară, până la debutul sezonului viitor din toamnă.
Pe scurt Jose Silva Moreno va fi antrenor asistent, iar Richard Amardi, Cornel Cioacătă, Nick Evens, Marek Klassen și William Mathias Paul vor îmbrăca tricourile galben-albastre în următorul sezon. S-a vorbit și despre bugetul echipei, despre obiective și despre programul de pregătire din această vară.
VEZI MAI JOS INREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ DE LA CSU SIBIU

IATA COMUNICATUL DE PRESA AL CSU SIBIU

CSU Atlassib Sibiu a efectuat mai multe transferuri, în ultima perioadă, în vederea pregăritii sezonului competițional 2015/2016. Jose Silva Moreno va fi antrenor asistent, iar Richard Amardi, Cornel Cioacătă, Nick Evens, Marek Klassen și William Mathias Paul vor îmbrăca tricourile galben-albastre în următorul sezon.

Antrenorul principal al echipei din Liga Națională a CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a făcut pași importanți în alcătuirea lotului pentru sezonul care urmează. Acesta va face echipă, pe banca tehnică, pe lângă Cătălin Vulc, cu Jose Silva Moreno.
Născut pe data de 28 aprilie 1970, Jose Silva Moreno (Pepe Silva) vine la Sibiu după ce în ultimele luni l-a asistat pe antrenorul lotului național de fete la EUROBASKET Women 2015. Sezonul trecut și l-a petrecut la echipa de baschet masculin din Grecia, Kastoria Basketball Club, iar înainte a fost antrenor second al echipei feminine Fenerbahce Istambul. De-a lungul carierei, a mai lucrat cu echipe importante de baschet, atât masculin, cât și feminin, din Spania.
Ca și jucători, Dan Fleșeriu se va baza, în sezonul competițional 2015/2016, pe lângă Octavian Popa Calotă, care are parafată înțelegerea cu echipa noastră până în 2017, Vlad Tincu, Lucian Manițiu, Daniel Banciu și Georgian Păun, care vor continua și ei alături de CSU Atlassib Sibiu, pe câțiva jucători noi, transferați la echipa galben-albastră, în ultima perioadă. Aceștia vin după experiențe vaste acumulate la diverse echipe din lume.

Richard Amardi (forward)
Înălțime: 206 cm
S-a născut în Toronto, Canada. Sezonul trecut a jucat pentru Brampton A’s (Canada), iar înainte a fost jucător la Oregon și Weatherford.

Cornel Cioacătă (forward)
Înălțime:197 cm
S-a născut în 1 aprilie 1992, la Urziceni. Vine la CSU Atlassib Sibiu după ce ultimul sezon și l-a petrecut la echipa de Liga I CS Phoenix Galați, cu care a promovat în Liga Națională. Înainte de Galați, a jucat în primul 5 al echipei CSU Știința București, dar și la echipe precum SCM CSU Craiova sau CS Otopeni. A făcut parte din loturile U18 și U20 ale României.

Nick Evens (center)
Înălțime: 210cm
Născut pe 14 Aprilie 1988, în Chicago. A jucat pentru echipe din Liga Națională din Canada, cum sunt The Island Storm sau Summerside Storm.

Lawrence Gilbert (forward)
Înălțime: 200cm
Născut pe 26 decembrie 1986, în Westwego, Louisiana. Sezonul trecut a jucat în prima Liga din Arabia Saudita, la echipa Al Nahda al Khobar. A mai jucat pentru echipe din Columbia (Once Caldas de Manizales, Piratas de Bogota), Republica Dominicană, dar și Statele Unite.

Marek Klassen (guard)
Înălțime: 185cm
Marek s-a născut la data de 11 iunie 1992, in New Westminster, Canada. A jucat pentru echipa Point Loma din Campinatul Universitar American. În 2011 a fost selecționat în lotul naționalei canadiene U19.

William Mathias Paul (center)
Înălțime: 208cm
Jucătorul de origine americană s-a născut la data de 14 septembrie 1988. Vine la CSU Atlassib Sibiu după ce ultimele două sezoane a jucat pentru echipa semifinalistă din liga din Danemarca, Svendborg Rabbits. Alături de această echipă a câștigat Cupa Danemarcei în 2014.

Ultima oră

Comentariul meu