starea persoanelor intoxicate după ce au mâncat la perla păltinișului. câți sunt în spital!

perla paltinisuluiToate cele 16 persoane care au ajuns la Spitalul Județean Sibiu și la cel de Pediatrie din Parcul Astra sunt stabile din punct de vedere medical. Șapte însă au rămas internate pe secția de Boli Infecțioase.

Șapte din cele șaisprezece persoane care sâmbătă după amiază au ajuns la Spitalul Județean Sibiu cu simptome de greață și vărsături erau și luni dimineață internate pe secția de Boli Infecțioase. ”La noi în unitatea medicală sunt internate șapte din cele treisprezece persoane ce au ajuns la Urgență cu simptome de toxinfecție alimentară. Sunt stabile din punct de vedere medical”, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu, pentru oradesibiu.ro.
Alți trei copii au fost duși la Spitalul de Pediatrie, dar nu au rămas internați. În total vorbim de 16 persoane ce au ajuns la cele două spitale, din care 14 cu ambulanțele, iar două au ajuns pe propriile picioare.
Deocamdată nu se știe exact de la ce s-au intoxicat turiștii care provin din Sibiu, Arad și Bihor, dar OPC-ul și DSP-ul au demarat o anchetă și s-au ridicat probe din restaurantul Perla Păltinișului, acolo unde aceștia au luat masa sâmbătă.

Ultima oră

Comentariul meu