foto - un sibian este victima accidentului din pasajul băneasa. era cel mai mare designer floral din românia!

designer floralUn tânăr în vârstă de 26 de ani, originar din Sibiu, și-a pierdut viața într-un tragic accident avut loc duminică în Capitală în Pasajul Băneasa. Vorbim de cel mai tare designer floral din țară la ora actuală. Darius Dadoo a fost scos de către cei de la descarcerare din mașină.

Accidentul a avut loc duminica dimineata, la intrarea in Pasajul Baneasa. Acolo un autoturism condus de o femeie a intrat violent in parapetul de beton. Soferita si designerul, care se afla pe scaunul din dreapta, au fost prinsi intre fiarele contorsionate, iar pentru a fi eliberati a fost nevoie de descarcerare. Din pacate, Darius Dadoo nu a avut zile sa supravietuiasca.
Darius Dadoo era cel mai renumit florar din Romania, originar din Sibiu, unde si-a deschis si afacerea, impreuna cu fratele sau. „Maison Dadoo” a ajuns in topurile de specialitate, ca firma de organizari de evenimente, aranjamente si decoratiuni, iar in anul 2011 a primit titlul de cel mai bun decorator floral din Romania, la numai 22 de ani.dado

Pasionat de mic de meseria sa
„A fost un hobby de cand ma stiu, am inceput sa lucrez la 12 ani intr-o sera, plantam si ingrijeam plante de exterior si de interior, apoi a fost o evolutie la design floral/buchete si aranjamente, un job, acum pot spune ca este un stil de viata. Asta fac toata ziua, cel putin 14 ore pe zi”, spunea Darius Dadoo. Sute de prieteni apropiati si cunoscuti au lasat mesaje de condoleante pe pagina lui de pe reteaua de socializare.

Ultima oră

Comentariul meu