Meciuri din Liga Campionilor la Sibiu! Echipe mari vin în oraș!

sibiu din avionSibiul va fi gazda a numai puțin de trei partide din cadrul Ligii Campionilor. Vicecampioanele Rusiei și Franței și ocupanta locului patru din Italia vor putea fi văzute la lucru în partidele considerate pe teren propriu pe care campioana României le va disputa în această competiție. Volei Alba Blaj nu are o sală omologată pentru astfel de meciuri.

Volei Alba Blaj, campioana României şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, competiţie în care va debuta la toamnă, tragerea la sorţi având loc la Viena.
Volei Alba Blaj-Tauron MSK Dabrowa Gornicza27. Echipa din “Mica Romă” a fost repartizată în Grupa F, alături de Dinamo Moscova (Rusia, locul secund sezonul precedent), Rocheville Le Channet (Franţa, vicecampioană) şi Nordmeccanica Piacenza (poziţia a 4-a în campionatul Italiei). Echipa pregătită de sîrbul Darko Zakok şi vicecampioana Franţei, Rocheville Le Channet sunt debutante în Liga Campionilor. Jocurile considerate pe teren propriu se vor disputa în Sala “Transilvania” din Sibiu, grupele urmând a debuta în 27-28 octombrie. Şi în ediţia precedentă a competiţiilor continentale, formaţia din „Mica Romă” a jucat la Sibiu partidele din cadrul Cupei CEV, unde a ajuns până în optimile de finală.
“Faptul că suntem acolo sus reprezintă un succes în sine pentru Blaj. Sunt foarte optimist, avem o bancă tehnică foarte puternică, o să aducem şi jucătoare pentru a ne prezenta onorabil la acest nivel ridicat”, a spus primarul Gheorghe Rotar pentru ziarulunirea.ro.
Foto: filmareaeriana.ro

Ultima oră

Comentariul meu