update alertă - cinsprezece persoane intoxicate de la mâncare în restaurantul perla păltinișului

prl2Două echipaje ale SMURD și serviciului de Ambulanță Sibiu, au fost solicitate să se deplaseze în stațiunea Păltiniș pentru a acorda ajutor medical pentru patru adulți și trei minori, care s-au intoxicat de la mâncarea servită.

Este vorba de un apel pentru o solicitare la restaurantul Perla Păltinișului, care funcționează în apropiere de Arena Platoș. Vorbim de o toxinfecție alimentară la patru adulți și trei copii, toți conștienți.
”Au simptome de grețuri și vărsături. Un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță, s-au deplasat la fața locului. Cele șapte persoane sunt conștiente și vor primi îngrijiri medicale”, spun cei de la ISU Sibiu.
În funcție de gravitatea situației, aceștia vor fi duși la Urgență la Spitalul Județean Sibiu. Se pare că cele șapte persoane au servit masa în restaurant și apoi s-au simțit rău, solicitând la 112 ajutor medical. 

UPDATE 2

Revenire Paltinis. Este vorba pana la urma de 4 copii transportati de echipajele de prim-ajutor SMURD la „Luther” si 11 adulti preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetan Sibiu. Toti sun constienti si prezentau greturi si varsaturi.

foto: arhivă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ieri, pe la ora 15 au venit spre Sibiu dinspre Rășinai, 4 mașini ale Serviciului de Ambulanță