video foto tânăr salvat dintr-o prăpastie după patru zile de coșmar în munții cindrel. mărturii tulburătoare!

biologul salvat din prapastieSalvamontiștii sibieni au recuperat joi după amiază în tânăr biolog din Cluj, care a stat numai puțin de patru zile blocat într-o prăpastie, după ce a căzut în gol și și-a fracturat bazinul. Bărbatul de 26 de ani a fost găsit de un cioban în timp de se târa către un refugiu ca să primească ajutor.

Clipe de coșmar și totodată noroc cu carul pentru un tânăr din Cluj. Barbatul, in varsta de 26 de ani, venise luni la Paltinis, de unde a pornit prin muntii Cindrel, sa culeaga plante specifice zonei.
A alunecat insa pe vegetatia umeda si s-a prabusit in gol, printre stanci, mai bine de 15 metri. S-a accidentat grav la picioare si in zona bazinului, iar cand a incercat sa sune la 112 a vazut ca nu are semnal.
Stia ca nu poate fi auzit, asa ca s-a tarat pe brate, in speranta ca va ajunge intr-o zona cat de cat circulata de turisti. Abia astazi a fost vazut de cativa ciobani care treceau pe acolo.
Anuntati de urgenta, salvamontistii l-au recuperat cu un elicopter si s-au crucit cand i-au auzit povestea.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE INCREDIBILE ALE CELOR DE LA SALVAMONT SIBIU

Ei spun ca tanarul de 26 de ani arata ca un barbat trecut de 45, iar aventura lui este o lectie de viata si supravietuire in salbaticie. Biologul este acum in spital, in afara oricarui pericol.


VEZI MAI JOS IMAGINI VIDEO CU SALVAREA TÂNĂRULUI CARE A STAT PATRU ZILE ÎN PRĂPASTIE
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=-t7WIJ16r1U”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bună seara. Referitor la faptul ca un cioban a auzit auzit strigatele turistului accidentat Marți dimineața dar nu a intervenit și nu a anunțat pe nimeni, se face vre-o investigație ? De Marți pana Joi au trecut 2 zile și doua nopți în care turistul ar fi putut să-și piardă viața din nepăsarea ciobanului. Cat de crud sa fi , sa auzi un om strigând după ajutor din jnepenis, zbătându-se intre viața și moarte și târându-se pe burtă trei zile în încercarea de a supraviețui fărăs sa intervi. Cunosc foarte bine zona și pot sa va spun ca am fost încolțit de câteva ori anul acesta de câinii ciobanilor, ciobani care nici măcar nu catadiseau să-și ridice privirea din blid în timp ce ma luptam să scap de câini, darămite să-și tempereze câinii care nevinovați fiind își făceau datoria de paznici. Jandarmeria montată ar trebui sa intervină și sa pună în siguranță acest traseu intre Păltiniș și Vf Cindrel fiindcă ciobanii de anul acesta sunt niște ciobani în adevăratul sens al cuvântului.