oferta speciala service autoutilitare transit la ford genius cars sibiu

ford serviceAlege sa întreţii autovehiculul tău Ford la parametri optimi de funcţionare fără a-ți compromite bugetul de cheltuieli. Astfel cei de la Ford Sibiu Genius Cars vin către tine cu câteva oferte extrem de atractive.

Pentru că la GENIUS CARS mașina ta e la fel de prețioasă pentru noi cum e și pentru tine, iți oferim pachete speciale de manoperă şi discount-uri la piesele de schimb originale.

Promotie Service Ford MotorCraft pentru autoutilitare Transit & Conect
* schimb placute de frana (fata sau spate) – 310 Ron
* intretinere motorcraft (inlocuire filtru ulei, filtru ulei si filtru aer) – 369 Ron
Pretul include manopera si TVA !

Reparatii uzuale
E important să-ţi întreţii corespunzător autoutilitarele Ford, pentru a avea un partener fiabil si de încredere în toate activităţile curente.
Ford vine in sprijinul tau si te ajută să-ţi întreţii autoutilitara oferindu-ţi o serie de opţiuni de întreţinere de service, pentru a beneficieza în continuare de eficienţa şi funcţionalitatea autoutilitarelor Ford:
* Schimb amortizoare;
* Schimb set plăcuţe şi discuri de frână;
* Schimb lichid de răcire

VEZI AICI MAI MULTE DETALII ȘI PREȚURILE LA OFERTELE DIN PROMOȚIE

Cum ajungem la FORD SIBIU
Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48. Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro. Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00.

Ultima oră

Comentariul meu