investiția polisano în fabrica de medicamente de la sibiu. ce venituri generează aceasta!

fabrica polisanoUnul din cele mai mari grupuri farmaceutice din România, se apropie de finalizarea uneia din cele mai importante investiții într-o fabrică de medicamente din țara noastră, unitate care este construită la Sibiu și se întinde pe numai puțin de 33.000 de metri pătrați.

Grupul Polisano Sibiu din industria farma, controlat de familia Vonica, a investit 67 mil. euro într-o fabrică de medicamente din Sibiu, care, odată ce va ajunge la capacitate maximă de funcţionare, în a doua jumătate a anului viitor, va genera o cifră de afaceri de 40-60 mil. euro.
„Sunt cinci fabrici într-una mare, halele se întind pe 33.000 mp. Anul trecut am început producţia pe linia de suplimente alimentare, iar în perioada februarie-iunie anul acesta am încheiat construcţia tuturor celor cinci linii“, a spus pentru ZF Remus Borza, preşedintele grupului Polisano.
Pentru investiţia în fabrica din Sibiu, Polisano, grup cu afaceri anuale de 400 mil. euro, a obţinut o finanţare de 20 mil. euro din fonduri euro­pene, a precizat Borza. Preşedintele Polisano se aşteaptă ca fabrica să genereze o cifră de afaceri de 6-7 mil. euro în acest an. Sursa: zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu